Bán Teodóra viszi tovább a BFTK-t

Forrás: turizmus.com

 2014. november 26. 14:36

A fővárosi közgyűlés döntésének értelmében további öt évig Bán Teodóra marad a Budapesti Fesztivál és Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője.

Bán Teodóra megbízatásának meghosszabbítása azt is jelenti, hogy továbbra sem alakul meg az a -  többségi állami tulajdonban lévő - vállalkozás, amely a Budapest Tavaszi Fesztivál és a Café Budapest (korábban Budapest Őszi Fesztivál) szervezéséért és lebonyolításáért lenne felelős, s amelynek ügyvezetői posztjára cserélte volna - a korábbi elképzelések szerint – jelenlegi pozícióját a BFTK ügyvezetője.

A BTF és a Café Budapest 2015. évi megszervezéséért, lebonyolításáért és marketingjéért – a 2013 őszén született kormányhatározat szellemében – továbbra is az erre a feladatra alakult konzorcium a felelős. Az állami tulajdonú intézményekben megvalósuló programokat a Művészetek Palotája szervezi és koordinálja, a budapesti érdekeltségű intézmények bevonása a BFTK feladata, a marketing tevékenységért pedig a Magyar Turizmus Zrt. felel. A fesztiválokért személy szerint egy három tagú testület felel, elnöke Káel Csaba (MÜPA), tagjai Bán Teodóra (BFTK) és Horváth Gergely (MT Zrt.).