Bár nyílt a St. Andrea étteremben

Forrás: turizmus.com

 2022. április 08. 14:36

Az étteremtérből kialakított új lounge-részben kényelmes fotelek, smaragdzöld kanapék és lágy színben játszó, elegáns tapéta kapott helyet.

„A Boldogságos bár számomra az önmagunkra szánt időt jelképezi. Megérkezni, kényelmesen leülni, kötöttségek nélküli, elegáns közegben jól érezni magunkat manapság egyfajta luxus. Én az élet értelmét mindig a beszélgetésekben látom, abban a magunk számára megnyert időben, amikor tudunk a hétköznapokban is örülni, kikapcsolódni, itallal és étellel kényeztetni magunkat, miközben egymásra figyelünk – mondja Lizsicsár Miklós étteremvezető.

Az új lounge-részben kényelmes fotelek, smaragdzöld kanapék és lágy színben játszó, elegáns tapéta kapott helyet

Fotó: St. Andrea

A bár megnyitója volt az ünnepi alkalom a St. Andrea Borászat új tételének, a tavaly elhunyt tulajdonos, Kovács Attila építész emlékére megalkotott Filia Egri Cuvée Superior 2019-nek a budapesti bemutatkozására. A Filia két különleges szőlőfajta, a Pinot noir és a Kékfrankos házasításából született Egerszalókon - tájékoztatott az étterem.

A bárban az eddiginél is fontosabb szerepet kap majd az italkínálat, amelyet a St. Andrea Borászat legszebb palackjai mellett a nemzetközi borvilág válogatott tételei jelentenek.

A Boldogságos bárban kiteljesedhet Sztarovics Gabriel sommelier munkája, aki a borok mellett szakértelemmel és szenvedéllyel válogatja a világ legizgalmasabb, kóstolásra érdemes párlatait. A Boldogságos bár az étterem nyitvatartásával azonos időben, hétköznapokon várja vendégeit.