Beatrix királynő vacsorája a Symbolban

Forrás: turizmus.com

 2016. április 12. 18:09

A Symbol Budapest új termékkel jelentkezik a turisztikai piacon. A rendezvényház 220 éves, csodálatos borospincéjében idézi meg a reneszánsz-kori királyi lakomák hangulatát korhű zene és tánc kíséretében.

Óbudát a "királynők városának" is nevezik a történelmi források, mert egykor itt állt a mindenkori magyar királynők várkastélya, ahol reneszánsz kori királynéink gyakran tartózkodtak. Erre az óbudai hagyományra építve indította el a Symbol autentikus, reneszánsz lakomáját, amelyet elsősorban a beutazó csoportos turistáknak, illetve MICE, incentive szolgáltatóknak kínálnak.

 

A Symbolt üzemeltető Eventrend Csoport kiemelt figyelmet fordít a beutazóknak kínált minőségi programokra, turisztikai termékfejlesztésük eredményeként állt össze mára egy színes és változatos igényeket lefedő ajánlati csomag, amely a reneszánsz lakoma mellett olyan különleges elemeket tartalmaz, mint kolbásztöltő és pálinka blendelő program a Fakanál Étteremben, libaprogram a Dunyha Étteremben, sportprogram a Groupama Arénában, művészettörténeti séta a Tudományos Akadémián és századfordulós hangulatú ebédprogram a Városligetben.

Bővebb információ: Pázmándy Szilvia, Üzletfejlesztési és Értékesítési Igazgató, +36 30 374 3496, pazmandy.szilvia@eventrend.hu.