Bécset és Barcelonát már meghódította az Everguest Intelligence – irány Budapest

Forrás: turizmus.com

 2024. május 07. 15:56

Az Everguest legújabb fejlesztése, az Everguest Intelligence már a hivatalos piaci bevezetése előtt jelentős figyelmet kapott, így mostanra már több száz szálláshely iratkozott fel a várólistára Magyarországon.

Nem kell tovább várakozni, ugyanis az Everguest egy nagyszabású budapesti rendezvénnyel rántja le véglegesen a leplet a vendéglátóipari döntési folyamatokat forradalmasító, mesterséges intelligencián alapuló szoftverről. Eközben az Everguest Intelligence nemcsak bekopogtatott, hanem már be is rúgta a globális turizmus ajtaját Bécsben és nemrég Barcelonában is.

Az Everguest új szoftvere nem csupán egy újabb alkalmazás a sok közül a turizmus és a vendéglátás számára; ez egy teljes körű megoldás, amely átalakítja az üzleti folyamatokat, és jelentősen javítja a felhasználói és vendégélményt is. Ezeket az előnyöket már számos magyarországi szálláshely élvezheti, de az elmúlt hónapokban két európai nagyváros szállodái is belekóstolhattak ebbe az újdonságba.

Első körben a bécsi HOTCO résztvevői hallgathatták meg Belán Miklós, az Everguest alapító-ügyvezetőjének inspiráló és felemelő előadását a mesterséges intelligencia lehetőségeiről. Április közepén pedig Barcelonában, az International Hotel Technology Forum szakmai konferencián járt az Everguest csapata, ahol óriási érdeklődés övezte a cég szereplését! A bemutatkozás ott is nagy sikert aratott, és előrevetítette azt a potenciált, amelyet a szoftver az iparág számára hordoz. A barcelonai eseménynek köszönhetően több mint 30 nemzetközi luxusszállodákat üzemeltető európai management group iratkozott fel az Everguest Intelligence felhasználási jogára.

Belán Miklós inspiráló és felemelő előadást tartott a bécsi HOTCO-n a mesterséges intelligencia lehetőségeiről

Fotó: Everguest

„Fontos számunkra, hogy a magyar fejlesztésű szoftverünk előnyeihez a magyar szállodák is minél hamarabb hozzáférhessenek, azonban a kitörő nemzetközi érdeklődés miatt május végétől már érkezési sorrendben tudjuk kiszolgálni az igényeket. Fejlesztésünk hosszú és alapos kutatáson alapul, figyelembe vettük a turizmus legújabb trendjeit, és nemzetközi szinten a legmodernebb technológiát alkalmaztuk. Az Everguest Intelligence olyan megoldásokat kínál, amelyekre az egész iparág már régóta várt; azok is, akik nem tudtak róla” – mondta el Belán Miklós.

Belán Miklós hangsúlya mindkét nemzetközi konferencián az volt, hogy a jövő a mesterséges intelligenciában van – ahogy sok más területen, úgy a turizmusban is. Ettől pedig nem szabad félni, hanem ezzel felvértezve magunkat kell megerősödnünk, kihasználnunk az előnyeit és a benne rejlő potenciált. Az mesterséges intelligenciának köszönhetően végső soron sokkal hatékonyabbá válunk, rengeteg időt spórolunk, és adatfeldolgozó képességének köszönhetően olyan üzleti döntésekhez segíthet minket, amelyekről korábban álmodni sem mertünk.

Barcelonában óriási érdeklődés övezte az Everguest szereplését

Fotó: Everguest

Az Everguest továbbra is részt vesz a legfontosabb hazai és nemzetközi szakmai eseményeken, így legközelebb a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége soron következő közgyűlésén, majd Amszterdamban lehet találkozni velük. Mind közül azonban kiemelkedik, a hazai közönség számára szervezett exkluzív Everguest Intelligence Premier eseményük, amelyet május 23-án tartanak Budapesten. Ezen az eseményen már minden részletet elárulnak az Everguest Intelligence-ről, aki pedig szeretne, az akár személyre szabott, egyéni bemutatót is kaphat a szoftverről.

A részvétel és az egyéni bemutató előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet ITT lehet megtenni!

(X)