Befejezi működését a QuaesTour

Forrás: turizmus.com

 2015. március 26. 12:46

Az elmúlt hetek eseményei nyomán minden ellenkező próbálkozás és erőfeszítés dacára végül az a döntés született, hogy befejezi működését a QuaesTour. Az iroda erről szóló közleménye az alábbiakban olvasható:

A QuaesTour közleménye:

"Sajnálatos módon a QUAESTOR Csoportot érintő híradások és események kedvezőtlen hatással voltak a QuaesTour Utazási Irodára is. Így, az elmúlt napok eseményei miatt, több lehetőséget is megvizsgálva arra jutottunk, hogy a működésünk a jelenlegi formában nem folytatható, az ügyletek lezárásának folyamata 2015. március 24-től elkezdődött. Ennek ellenére fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy cégünk továbbra sem kíván az utazási területen csődöt jelenteni, minden utasunk foglalása biztonságban van!

Fontos kiemelnünk, hogy minden ügyfelünk, akinek érvényes foglalása van utazási irodánknál, továbbra is igénybe tudja venni a megrendelt szolgáltatásokat, függetlenül az utazása időpontjától. E mellett természetesen nem áll le az élet: minden utasunk számára több lehetőséget is biztosítunk a további ügyintézés menetére. Ennek megfelelően a korrekt és gördülékeny ügyintézés érdekében, a mai naptól az alábbiak szerint járunk el: újabb megrendeléseket a QuaesTour Utazási Irodánk nem fogad el. Utazási tanácsadóink minden ügyfelünket személyesen tájékoztatnak a folyamatban lévő foglalásaikkal kapcsolatos további ügyintézési lehetőségeikről (ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy minden partnerünkkel szorosan együttműködünk az érintett megrendelésekkel kapcsolatosan).

Bízunk abban és törekszünk rá, hogy a közeljövőben kiváló szakembereink továbbra is segítségére lehessenek az ügyfeleknek utazási terveik megvalósításában.

Az elmúlt évek során mindig arra törekedtünk, hogy utasaink a legjobb kiszolgálásban részesüljenek, és megtisztelő bizalmukat élvezzük. Visszatérő utasaink évről évre növekvő száma megerősített bennünket arról, hogy az ügyfeleinkkel kialakított személyes bizalmi kapcsolat és a szakmai elhivatottság együttes jelenléte biztosították az elmúlt évek szakmai sikerességét számunkra.

Budapest, 2015. március 26."