Befejeződik a Regency teljeskörű felújítása

 2014. március 13. 12:52

A lobby és a lakosztályok felújításának befejezésével néhány héten belül komplett lesz a Madách téri négycsillagos Regency Suites Budapest teljeskörű felújítása.

A múlt év végétől átalakították és a szobák stílusához igazították a lobbyt a reggeliztetőt és a recepciót, átfestették és helyenként dizájntapétával látták el a falakat, kicserélték a függönyöket és a bútorhuzatot, az új megjelenés hangulatában könnyedebb és elegánsabb, jobban illeszkedik a szálloda egészének imázsához.

Hasonló átalakításon esik át ezekben a hetekben a hotel 10 lakosztálya is. Ugyanezzel a dizájnnal és színekkel, a standard szobák mintájára lesz szőnyegcsere, festés, és a textíliákat is lecserélik. A munka néhány hetet vesz igénybe, s ezzel pont kerül, a több mint egy éve zajló, teljeskörű átalakítási munkáknak.

 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a fejlesztések sorozata már korábban elindult. 2012 folyamán Újratervezték a szálloda lobbiját is, a korábbi bárt és business cornert a reggelizőhöz kapcsolva sikerült megnövelni annak kapacitását. 2013 januárban azzal tették fel az i-re a pontot, hogy a 7-ből 4 emeleten teljesen felújították a lakóegységeket, és a falak átgondolt mozgatásával 22 plusz szobát is nyertek. A közel 400 ezer eurós beruházás eredményeként most 54 standard szoba és 10 suite áll rendelkezésre, vegyesen kádas és zuhanyzós fürdőszobákkal. A lakóegységek küllemükben is megújultak, új padlószőnyeg, textilek és bútorok, barátságosabb fürdőszobák fogadják most a belépőt. Az épület sajátossága miatt szinte minden szobának más és más az alaprajza és az elrendezése, ám ez csupán a sales dolgát nehezíti meg, a vendégeket a változatosság gyönyörködteti.

A fejlesztés során jelentősen javították a WIFI lefedettséget is a házban, a nagysebességű kábeles internetet pedig mindenütt elérhetővé tettek, továbbra is ingyenesen. A hűtés-fűtési rendszer átalakításával és a bejárat zsilipessé alakításával a ház üzemeltetését is gazdaságosabbá tették.

A korábbi Rézanygal Bisztró helyén decemberben nyílt meg a Suelto étterem. Fiatalos, egyedi kialakítású vendéglátóhely, finom házias ételekkel, magyaros és nemzetközi ízekkel. A Suelto étterem üzemeltetése némileg összeforr a hotel üzemeltetésével, a szállodai szobaszervizt is ők látják el.