Belevág az online szállásközvetítésbe a Hotel & More Holding

Forrás: turizmus.com

 2019. szeptember 08. 14:18

Erős lépéssel nyitja az őszt a Hotel & More Group. A cégcsoport átvette a SzállásOutlet üzemeltetését, és 50 százalék tulajdont szerzett az online szállásfoglalással foglalkozó felületet üzemeltető Hotelio Zrt.-ben.

Az új tulajdonszerzés kapcsán Klemm Balázs, a Hotel & More Group alapítója és tulajdonosa lapunknak hangsúlyozta:

„A száz százalékig magyar tulajdonú Hotel & More jól prosperáló és független szállodacsoportot hozott létre, minden körülmények között az okos szállodai megoldásokat képviselve. Több mint tíz éve ismerjük a szállodák üzemeltetése során, a napi szinten felmerülő problémákat, tapasztaljuk az értékesítéssel kapcsolatos mindennapos feladatokat.
Szállodai oldalról teljes körű tapasztalatokkal rendelkezünk, logikus volt, hogy következő lépésként a vásárlói oldalt fejlesztjük, az online értékesítés felé nyitunk erősebben.

Az új online szállásközvetítő logója

Fotó: Hotel & More


A SzállásOutlet friss színeket és izgalmas lehetőségeket hoz cégcsoportunkba és alkalmas arra, hogy – szállodaüzemeltetési tapasztalatainkat kamatoztatva – a lehető legjobb értékesítési alternatívákat kínáljuk fel a jelenlegi, illetve jövőbeni partnerszállodáknak. Szeretnénk eltérni a megszokottól és szakmailag független módon olyan megoldásokat kínálni partnereinknek, melyekről szállodaüzemeltetőként tudjuk, hogy igény van rájuk, olyan módon, ahogy számukra és közös vásárlóink számára is a legjobb" – emelte ki Klemm Balázs.

Klemm Balázs

Fotó: turizmus.com

A Hotel & More célja, hogy a jelenlegi bővülést követően az elkövetkező években több újabb értékesítési modellt kínálhasson saját üzemeltetésű házaiknak és más szállodáknak egyaránt.

Tapasztalataik szerint szükség van olyan, akár egymástól is független online felületekre, melyek a szálláshelyek saját értékesítési csatornáival és saját marketingjével együttműködve, azokat optimálisan kiegészítve tudnak dolgozni többféle értékesítési modellben, segítve a szálláshelyi bevételek egyensúlyának optimalizálását.

A 2008-ban jelentősen beszűkült magyar turisztikai piacon a SzállásOutlet úttörőként jelent meg a szállásutalványok értékesítésével, és több mint 10 év után a mai napig is függetlenként működik a mára már erősen átrendeződött és központosult online szállásértékesítési ágazatban.

2019–2020 során a Hotelio Zrt. még két másik online értékesítési modellt is bevezet majd, melyek többféle árszínvonalon történő szállásértékesítést és rugalmas együttműködést tesznek lehetővé, ezzel segítve akár a már dinamikus árképzést használó szállodák értékesítését is.