Belföldi hotel sales – Digitális Vakáció Hetek plusz élményekkel felpörgetve

Forrás: turizmus.com

 2020. július 06. 12:21

Hogyan növelhetik a foglalásokat a válság után a vidéki hotelek? Zalakaroson Kidness kártyával, Budapesten a Restart Budapest Kártyával igyekeznek többet nyújtani a vendégeknek.

A hoteleknek a leghasznosabb, ha házon belül tudják tartani a vendéget, amivel növelik a belső fogyasztást. Ehhez azonban olyan élményt kell nyújtani, ami különleges a vendégek számára.

Kiváló eszköz erre a magyar fejlesztésű világújdonság, a Touchgametable, a digitális közösségi játékasztal. Ráadásul most a bérlési feltételek is különlegesek.

Hat vendégszegmens szórakoztatása egyetlen eszközzel


A családoknak (1) társasjátékok, idősebb pároknak, gyógyfürdők vendégeinek (2) puzzle, pasziánsz, sakk, céges tréningeken (3), konferenciákon (4) a pörgős logikai fejtörők, a fiatal pároknak (5) éjszakai bárhangulathoz a rulett és party játékok adnak élményt, a legkisebbeknek (6) pedig többféle kirakós játékot kínálva segít az animátoroknak.

Az innovatív közösségi játékot a Digitális Vakáció Hetek keretében hűsítő árakon nyújtjuk. Mi ezzel tudunk segíteni, hogy a ház különösen vonzó legyen a vakáció időszakban.

A bizonyítottan óriási vendégigényt kiszolgáló digitális játék Hajdúszoboszlótól Sopronig máris a hotel szórakoztatás központja.

Digitális Vakáció Hetekről tájékoztatás és videó itt >

(X)