Bemutatkozott a Maritim Hotels

Forrás: turizmus.com

 2019. április 08. 13:57

Az Eiffel Bistróban tartott szakmai reggelin 25 magyar szakember ismerkedhetett meg a Maritim Hotels folyamatosan megújuló, céges rendezvény- és incentív szervezőkre hangolt szolgáltatásaival.

Az idén 50 éves német szállodalánc, a Maritim Hotels egy budapesti üzleti reggeli keretében mutatta be szállodáit és a közeljövőben tervezett fejlesztéseket magyarországi üzleti utaztatóknak és céges rendezvényszervezőknek. Az esemény célja, a már meglevő magyarországi kapcsolatok elmélyítése mellett, új, potenciális partnerek megismerése volt.

A szállodalánc világszerte közel 50 hotellel büszkélkedhet, amelyek kedvelt és népszerű helyszínei a céges rendezvényeknek, incentív utaknak, csapatépítőknek egyaránt. Így nem is csoda, hogy fél évszázad alatt több száz sikeres rendezvényt tudhatnak már maguk mögött.

 

Marlies Rogen előadása

Fotó: turizmus.com

A hotel képviseletében Marlies Rogen tartott előadást a szállodáik MICE és egyéb üzleti turisztikai szolgáltatásairól. Bemutatatta a Németországon kívüli szállodákat, mint például a mauritiuszi, spanyol, kínai, egyiptomi, bulgár, török kínálat.

Jó húzóerejüknek tartják, hogy a legtöbb szállodájuk központi helyen –repterek, vasútállomások közelében –, helyezkednek el, de a városközpontokba való bejutás mégis könnyen megoldható tömegközlekedéssel. Emellett minden szállodájukban minimum három konferenciaterem is található, ám a legtöbb Düsseldorfban (33) és Berlinben (48) van. A német szakmai profizmusnak köszönhetően egyszerre több rendezvényt is képesek így befogadni, valamint zökkenőmentesen levezényelni.

A szakmai esemény résztvevői

Fotó: turizmus.com

Az eseményt a PR in Hungary Kft. szervezte.

Az eseményről további képeket talál ITT.

Bővebb információ és kapcsolat:

Marlies Rogen Sales Manager

Telefon: +43 664 231 52 50
E-mail: mrogen.vkcha@maritim.de
www.maritim.de vagy a www.maritim.com


Kapcsolódó cikkek