Berobbant az Everguest mesterséges intelligencia alapú szoftvere – várólistára kell iratkozni a korai hozzáféréshez

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2024. január 31. 07:00

Az Everguest új, mesterséges intelligencia alapú szoftveréhez kizárólag az Everguest ügyfélköre kapott korai hozzáférést.

Nem véletlenül kell „sorban állva” várni a virtuális térben az Everguest elképesztő újdonságára. Óriási az érdeklődés, éppen ezért a turisztikai tanácsadó és tech cég várólistát alakított ki, érdemes minden érdeklődőnek minél hamarabb feliratkoznia, hiszen „érkezési sorrendben” történik a bemutató alkalmak szervezése.


Mire számíthat egy szállodavezető, ha csatlakozik ehhez a várólistához, és utána kipróbálja ezt az egyedülálló újdonságot? Egy mesterséges intelligencia alapú turisztikai szoftverre, amiről garantáltan nem érdemes lemaradni.

Hogy pontosan miről van szó, és milyen értékajánlata van az Everguest újításának, azt a február 1-jei Turizmus Évadnyitó Gálán fogják a magyar szakmai közösség előtt felfedni először.

„Bátran állíthatom, hogy több mint 20 éves szakmai pályafutásom során ilyen kiemelkedő szoftverrel még nem találkoztam. Az Everguesttel már évek óta sikeres együttműködésben veszünk részt, ezért korábban kaphattam hozzáférést a szoftverükhöz. Az eddigi eredmények is elképesztőek voltak, nem gondoltam volna, hogy még jobban le tudnak nyűgözni” – nyilatkozta Sívó Roland az Aquaworld szállodaigazgatója.

Az Everguest Intelligence-t folyamatosan fejlesztik, és azon dolgoznak, hogy a turisztikai ágazatban hiánypótló terméket és szolgáltatást tudjanak nyújtani az érdeklődőknek, így a jelenlegi, mesterséges intelligencián alapuló megoldások csak a kezdetet jelentik. Számtalan új, felhasználóbarát és innovatív funkció érkezik majd bizonyos időközönként a szoftverbe.

Aki nem akar lemaradni ezekről az újdonságokról, ki akarja próbálni az Everguest Intelligence-t, és azonnal kiaknázható előnyökhöz szeretne jutni a versenytársaival szemben, az iratkozzon fel a várólistára.

(X)