Best of Az Év Hotele: A 2010-es évek legjobb alföldi szállodáját díjazták

Forrás: turizmus.com

 2021. január 05. 10:13

Bővült a döntősök tábora A Best of Az Év Hotele Közönségszavazás negyedik évadában. A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége szakmai támogatásával, illetve az Interakció Produkció által szervezett televíziós hotelverseny alföldi régiójából két szálloda jutott a döntőbe.

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye az alföldi régióban is győztest hirdetett.  A nézők 21 százalékának a gyulai Komló Hotel**** tetszett a legjobban, ami azt jelenti, hogy ez a szálláshely lett a 2010-es évek legjobb alföldi szállodája, és ott lesz az évad végi döntőben.

Az alföldi régió győztese a gyulai Komló Hotel lett

Fotó: Az Év Hotele

A régió legjobbjának járó díjat a közönségszavazás és a műsor producere, Serfőző Zsolt adta át Szász Bence szállodaigazgatónak.

Szász Bence (j) átveszi a díjat Serfőző Zsolt (b) producertől

Fotó: Az Év Hotele

A győztes szállodát egy évfordulóját ünneplő házaspár próbálhatta ki

A versenyben induló szállodákat minden alkalommal egy-egy hétköznapi pár vagy család próbálja ki az RTL Klubon futó műsorban. A Komló Hotel****-ben Zsanett és Gábor tölthetett el egy napot. A friss házasok azért érkeztek Gyulára, hogy megünnepeljék első házassági évfordulójukat. Ha nem látta a régiógyőztest bemutató adást, akkor bármikor visszanézheti az RTLMost-on.

 

Szoros volt a verseny a döntőbe jutásért

Az első három helyezett között szoros volt a verseny novemberben, hiszen csak 1-1 százalék volt a különbség a szavazás lezárása után. A döntőbe jutást érő estüstérmet 20 százalékkal a hajdúszoboszlói Hotel Délibáb**** nyerte el.

A második helyezett Hotel Délibáb

Fotó: Az Év Hotele

A bronzérmet a debreceni Aquaticum Termál & Wellness Hotel**** szerezte meg, melyre a nézők 19 százaléka szavazott.

A bronzérmet az Aquaticum Termál & Wellness Hotel kapta

Fotó: Az Év Hotele

A Best of Az Év Hotele eddigi döntősei:

  • Varázslatos Bambara Hotel (Északkelet-Magyarország régió)
  • Mesés Shiraz Hotel (Északkelet-Magyarország régió)
  • CePlaza Hotel**** (Balaton régió)
  • Hotel Füred**** Spa & Conference (Balaton régió)
  • Komló Hotel**** (Alföld régió)
  • Hotel Délibáb**** (Alföld régió)

 

Az Év Hotele közönségszavazásról:

A 2020–21-ben futó Best of Az Év Hotele verseny a 2010-es években megrendezett Az Év Hotele televíziós versenysorozat legjobbját keresi a korábbi évadok során legtöbb szavazatot kapott szállodák közül.

 

A közönségszavazáshoz kapcsolódó televízióműsor az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban két-két pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére egy magyarországi hotelbe valamilyen céllal – a lánykéréstől a házassági évfordulóig –, és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket. Az adásokat követően pedig a Facebookon szavazhatnak az utazók kedvenc szállodájukra.