Best of Az Év Hotele: a 2010-es évek legjobb balatoni szállodáját díjazták

Forrás: turizmus.com

 2020. október 23. 10:17

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége szakmai támogatásával, az Interakció Produkció által szervezett televíziós hotelversenyben szeptemberben az első vidéki régió győzteséről döntöttek a nézők szavazataikkal. A Best of AZ ÉV HOTELE balatoni régiójából két szálloda már döntőbe került.

AZ ÉV HOTELE idén szeptemberben egy rendhagyó évaddal tért vissza a képernyőkre. Az RTL Klub műsorán futó hotelversenyben ezúttal a 2010-es években legtöbb közönségszavazatot kapott szállodák mérik össze erejüket egymás ellen, régióról régióra. Az első hónapban, a Balaton régióban, lezárult a szavazás, melyből a siófoki CE Plaza Hotel**** került ki győztesen.

A balatoni régiós győztes CE Plaza Hotel

Fotó: Az Év Hotele

A győztes szálloda, amely a nézők szavazatainak 27%-át szerezte meg, ezzel bekerült az évad végi fináléba, így esélye nyílik megnyeri a fődíjat. A régiós győzelemért járó elismerést Tóth Gergely tulajdonos, szállodaigazgató vette át a közönségszavazás és a műsor producerétől, Serfőző Zsolttól.

Tóth Gergely szállodatulajdonos (jobbra) átveszi a díjat Serfőző Zsolt producertől

Fotó: Az Év Hotele

A győztes szállodát egy család próbálhatta ki

A versenyben induló szállodákat minden alkalommal egy-egy hétköznapi pár vagy család próbálja ki az RTL Klubon futó műsorban. A CE Plaza Hotel****-t egy 5 fős család tesztelte. Tünde, Ernő és a gyerekek hétvégéje az igazi kikapcsolódásról szólt, ami már nagyon rájuk fért a sok munka után. Ha nem látta a régió győztest bemutató adást, akkor bármikor visszanézheti az RTL Most-on.

 

A szeptemberi dobogós helyezettek

A régiós versenyben szoros volt a szavazás az első helyért, hiszen az ezüstérmet a voksok 25%-val a Hotel Füred**** Spa & Conference szerezte meg.

A második helyezett Hotel Füred

Fotó: Az Év Hotele

A harmadik helyezett pedig a Zamárdiban található Hotel Wellamarin*** lett, amelyre a nézők 13%-a szavazott.

A harmadik helyezett Hotel Wellamarin

Fotó: Az Év Hotele

Egyből két szálloda a döntőben

A Best of AZ ÉV HOTELE évadának különlegessége, hogy az előző három szezontól eltérően ebben a szuperdöntőben nem csak a régiók győztesei jutnak be a fináléba, hanem a második helyezettek is. Így 7 különböző régióból, 14 szálloda vesz majd részt a 2021. áprilisában megrendezendő döntőben.

A Best of AZ ÉV HOTELE eddigi döntősei:

  • Ce Plaza Hotel**** (Balaton régió)
  • Hotel Füred**** Spa & Conference (Balaton régió)

 

 

A közönségszavazásról:

A Best of AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban két-két pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére egy magyarországi hotelbe valamilyen céllal – a lánykéréstől a házassági évfordulóig –, és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket. Az adásokat követően pedig a Facebookon szavazhatnak az utazók kedvenc szállodájukra.