Best of Az Év Hotele: a 2010-es évek legjobb északkelet-magyarországi szállodáját díjazták

Forrás: turizmus.com

 2020. november 21. 17:29

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége szakmai támogatásával, az Interakció Produkció által szervezett televíziós hotelverseny északkelet-magyarországi régiójából két szálloda jutott a döntőbe, így összesen már négy hely hotelnek van biztos helye a fináléban.

Az RTL Klub műsorán futó, Best of AZ ÉV HOTELE versenyt októberben Északkelet-Magyarországon rendezték meg, ahonnan 6 szálloda szállt harcba a régió legjobbja címért. A nézők döntése alapján a térség 2010-es éveinek legjobb szállodája, a felsőtárkányi Varázslatos Bambara Hotel lett, amely a szavazatok 33%-át kapta. Ezzel 2017 győztese ismét a döntőbe került.

Az Északkelet-magyarországi régió győztese a Varázslatos Bambara Hotel lett

Fotó: Varázslatos Bambara Hotel

A régió legjobbjának járó díjat Bialkó Kinga szállodaigazgató vette át a közönségszavazás és a műsor producerétől, Serfőző Zsolttól.

Bialkó Kinga szállodaigazgató átveszi a díjat Serfőző Zsolt producertől

Fotó: Az Év Hotele

A győztes szállodát egy jegyespár próbálhatta ki

A versenyben induló szállodákat minden alkalommal egy-egy hétköznapi pár vagy család próbálja ki az RTL Klubon futó műsorban. A Varázslatos Bambara Hotelt Dia és Bálint próbálta ki. A jegyespár azzal a céllal indult a szállodába, hogy megtalálják esküvőjük helyszínét. Ha nem látta a régió győztest bemutató adást, akkor bármikor visszanézheti az RTL Most-on.

 

Az októberi dobogós szálláshelyek

Ebben a hónapban a második helyet a szavatok 26%-át elnyerő Mesés Shiraz Hotel szerezte meg, amivel 2018 győztes szállodája is ott lesz a jövő áprilisban megrendezésre kerülő évadvégi fináléban.

A második helyezett Mesés Shiraz

Fotó: Mesés Shiraz

Harmadik a lillafüredi Hugest Hotel Palota lett, amelyre a nézők 16%-a voksolt.

A harmadik helyezett Hunguest Hotel Palota

Fotó: Hunguest Hotel Palota

 

A Best of AZ ÉV HOTELE eddigi döntősei:

  • Ce Plaza Hotel**** (Balaton régió)
  • Hotel Füred**** Spa & Conference (Balaton régió)
  • Varázslatos Bambara Hotel (Északkelet-Magyarország régió)
  • Mesés Shiraz Hotel (Északkelet-Magyarország régió)

 

A közönségszavazásról:

A 2020–21-ben futó Best of AZ ÉV HOTELE verseny a 2010-es években megrendezett AZ ÉV HOTELE televíziós versenysorozat legjobbját keresi a korábbi évadok során legtöbb szavazatot kapott szállodák közül.

 

A közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban két-két pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére egy magyarországi hotelbe valamilyen céllal – a lánykéréstől a házassági évfordulóig –, és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket. Az adásokat követően pedig a Facebookon szavazhatnak az utazók kedvenc szállodájukra.