Best of Az Év Hotele: elkelt az utolsó döntős hely is

Forrás: turizmus.com

 2021. április 09. 16:03

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége szakmai támogatásával és az Interakció Produkció által szervezett televíziós közönségszavazás Kis-Balaton és környéké régiós versenyét követően az összes hely elkelt a Best of Az Év Hotele döntőjében.

A Best of Az Év Hotele utolsó régiós versenye a Kis-Balaton és környéke régióban zajlott, ahol a 2010-es évek legjobb négy szállodája szállt harcba a döntőbe jutásért. A szavazás lezárulta után a legtöbb voksot a Lotus Therme Hotel & Spa***** kapta, amely a nézők 36 százalékának tetszett a legjobban. Ezzel a hévízi szálloda ott lesz a Best of AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás áprilisi döntőjében, ahol további 13 hotellel küzdhet meg a 2010-es évek legjobb szállodája címért.

Kis-Balaton és környéke régió győztese a hévízi Lotus Therme Hotel & Spa lett

Fotó: Az Év Hotele

A Kis-Balaton és környéke régió 2010-es évek legjobb szállodájának járó oklevelet Fülöp Attila szállodaigazgató vette át Serfőző Zsolttól a produkció és a közönségszavazás producerétől.

Fülöp Attila szállodaigazgató (jobbra) átveszi a díjat Serfőző Zsolt producertől

Fotó: Az Év Hotele

A régió győztes szállodáját egy jegyespár próbálta ki

A szállodákat minden adásban egy-egy hétköznapi pár vagy család értékeli saját tapasztalatai alapján az RTL Klubon futó műsorban. A Lotus Therme Hotel & Spa***** szállodát Viktória és Tamás tesztelte, akik eljegyzésüket ünnepelték azon a hétvégén. Ha nem látta a pár kalandjait és a régió győztest bemutató adást, akkor bármikor visszanézheti az RTL Most-on.

 

Fej-fej mellett jutottak a döntőbe a legjobbak

A győztes szálloda csupán egy százalék különbséggel nyerte meg a régiós versenyt.  A második helyezett így, a szavazatok 35 százalékát megszerző, MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****Superior lett. A zalakarosi szálloda ezzel az eredménnyel ugyancsak bejutott a Best of AZ ÉV HOTELE döntőjébe.

MenDan Magic Spa & Wellness Hotel, Zalakaros

Fotó: Az Év Hotele

A régiós bronzérmet ezúttal a Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa kapta, melyre a nézők 15 százaléka voksolt.

Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa

Fotó: Az Év Hotele

Teljes a döntősök listája

A Best of AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás döntőjnek névsora a Kis-Balaton és környéke régió versenyével lett végleges. Ezzel megvan a 2010-es évek legjobb 14 szállodája, melyek az alábbiak a négy évadon át tartó szavazás alapján:

  • Varázslatos Bambara Hotel (Északkelet-Magyarország régió)
  • Mesés Shiraz Hotel (Északkelet-Magyarország régió)
  • CE Plaza Hotel**** (Balaton régió)
  • Hotel Füred**** Spa & Conference (Balaton régió)
  • Komló Hotel**** (Alföld régió)
  • Hotel Délibáb**** (Alföld régió)
  • Puchner Birtok (Dél-Dunántúl régió)
  • Donautica Étterem és Hotel****Superior (Dél-Dunántúl régió)
  • Hotel Silvanus**** (Budapest környéke régió)
  • Hotel Visegrád**** (Budapest környéke régió)
  • Hotel Kapitány Wellness****Superior (Észak-Dunántúl régió)
  • Caramell Premium Resort****Superior (Észak-Dunántúl régió)
  • Lotus Therme Hotel & Spa***** (Kis-Balaton és környéke régió)
  • MenDan Magic Spa & Wellness Hotel**** Superior (Kis-Balaton és környéke régió)

 

Május elején kiderül melyik szálloda lett a nézők kedvence

A döntőben április 11-től 25-ig két héten keresztül ezen hotelek egyikére adhatják le szavazatukat a nézők. A Best of Az Év Hotele Közönségszavazás végeredménye 2021. május 2-án, a fináléjában derül majd ki az RTL Klubon, amikor megtudjuk, hogy az utazók szavazatai alapján melyik szálloda lett a 2010-es évek legjobb szállodája.

 

Az Év Hotele Közönségszavazásról

A 2020–21-ben futó Best of Az Év Hotele verseny a 2010-es években megrendezett Az Év Hotele televíziós versenysorozat legjobbját keresi a korábbi évadok során legtöbb szavazatot kapott szállodák közül.

 

A közönségszavazáshoz kapcsolódó televízióműsor az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban két-két pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére egy magyarországi hotelbe valamilyen céllal – a lánykéréstől a házassági évfordulóig –, és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket. Az adásokat követően pedig a Facebookon szavazhatnak az utazók kedvenc szállodájukra.