Bevásárolt a Best Western

Forrás: turizmus.com

 2019. február 18. 16:08

Felső kategóriás és luxushotelekkel bővítette portfolióját a Best Western-lánc.

A Best Western Hotels & Resorts bejelentette, hogy felvásárolta a globális WorldHotels márkát, ennek révén közel 300 egyedi és különleges szállodával bővült a kínálata a világ legnépszerűbb desztinációiban. A WorldHotels szállodái révén a Best Western különösen a felső kategóriás és a luxusszállodai szegmensben erősítette meg a pozícióját. A felvásárlás után is megmarad a WorldHotels egységeinek önálló személyisége, miközben előnyükre lesz a Best Western-lánc masszív jelenléte az online kereskedelemben, hatékony értékesítési marketingtámogatása és globális disztribúciós hálózata – adta hírül a vállalat közleménye.

A WorldHotels felvásárlásával közel 300 egyedi és különleges szállodával bővült a Best Western kínálata a világ legnépszerűbb desztinációiban

Fotó: worldhotels.com

A 70 éve működő Best Western Hotels & Resorts székhelye az arizonai Phoenixben található. A lánchoz több mint 4200 szálloda tartozik közel 100 országban, a szállodák mindegyike független magántulajdonosoké. A vállalat a szállodáit 13 márka alá rendezte be, a különféle fogyasztói igényeknek megfelelően.

Kapcsolódó cikkek

Szállodaboom Tokióban

2019. január 28.