Bezár a veresegyházi Katlan Tóni Kultúrkonyha

Forrás: turizmus.com

 2022. június 09. 16:44

A budapesti agglomeráció kedvelt étterme, a Katlan Tóni Kultúrkonyha közösségi oldalán jelentette be, hogy június 24-én bezárják az a'la carte részt, és utána csak a rendezvénycateringre koncentrálnak.

A Katlan Tóni Kultúrkonyha küldetése volt, hogy a hagyományos alapanyagokból, régi receptekből merítkezve, új köntösbe csomagolva, újragondolva, a klasszikus vidéki vendéglátásnak visszaadják hajdani rangját. Novotny Antal tulajdonos kilenc éve ezzel az álommal indította útjára éttermét egy régi gőzmalomban Veresegyházon.

Június 8-án az étterem Facebook-oldalán jelentették be a szomorú hírt, hogy bezárnak. A bejegyzésben ezt írják:

"Az elmúlt években a világban egyre gyorsabban zajlanak az események, amikre nincs ráhatásunk. Rengeteg dolgot éltünk/élünk meg mindannyian mostanság. A pandémia több hullámát, az alapanyag- és rezsiköltségek sosem látott emelkedését, a munkaerőpiaci kihívásokat... és még sorolhatnánk. Mindvégig kerestük a legjobb megoldásokat, rugalmasan fordultunk, amikor kellett, változtattunk, ha szükségét láttuk, újraterveztünk, ahányszor úgy hozta az élet. Most is ezt tesszük, amikor hosszas gondolkodás és sok-sok konkrét "agyvihar" után meghoztuk a döntést.

A Katlan Tóni Kultúrkonyha életében véget ér egy szép, tartalmas és tanulságokkal teli korszak. 2022. június 24-én éttermünk a'la carte részét bezárjuk.

Június 24. után csak a cateringet folytatják

Fotó: katlantoni.hu

A már vállalt rendezvényeket természetesen zavartalanul és a tőlünk megszokott minőségben bonyolítjuk le a malomban, illetve örömmel vállalunk szabad időpontjainkban esküvőket, céges vagy nagy családi rendezvényeket.

Mindig is több lábon álltunk, az étterem, úgy mondtuk a szerelemgyerekünk volt, ami tulajdonképpen catering üzletágunkból hajtott ki. A különleges képességünk arra, hogy bármilyen rendezvényt, bármikor, bárhol, magas minőségben lebonyolítsunk a cégünk erőközpontja volt, ez az üzletág vitt minket előre. Szerencsések vagyunk, hogy most ezt tovább folytathatjuk" – írták a posztban.

Június 24-ig azonban az étterem még várja a'la carte vendégeit.