Szétverték és telegraffitizték a vendégek a Starlight Suiten Hotelt

Szerző: Németh Andrea

Forrás: turizmus.com

 2019. november 07. 12:07

Ráadásul a személyzet asszisztálásával, és minden következmény nélkül. Az apropó pedig, hogy bezárt a szálloda, és teljes felújítás, továbbá a szomszédos irodaház átalakítása után két vadonatúj hotel nyílik meg a Mérleg utcában 2020 folyamán, a Mamaison brand kötelékében.
Kapuzárási bulit hirdetett partnerei számára a Mamaison Hotels csapata. Ám kapuzárási pániknak nyoma sem volt rajtuk: vendégeikkel közösen bátran, és szó szerint megtették – kapavágás helyett – az első kalapácsütéseket a két vadonatúj szállodájuk építésében.

 

Elérhető luxus a Mérleg utca 6. szám alatt

A kiváló lokációjú Mérleg utcában nyílik meg jövőre az 54 szobás 4* superior és a 99 szobás 3*superior szálloda, néhány lépésre a Lánchídtól, olyan szállodaóriások szomszédságában, mint a Four Seasons Hotel Gresham Palace, a Sofitel Budapest Chain Bridge vagy az InterContinental Budapest.

A rendkívül látványos terveket Anek Dóra értékesítési igazgató, Franciscy Gergő, jelenleg a Starlight Suiten Hotel Budapest, illetve a két nyíló ház majdani igazgatója, Nagy-Szász István a Mamaison Hotels country managere, valamit Varró Zoltán hoteldizájner mutatták be.

A négycsillagos hotel lobbyjának látványterve

Fotó: Mamaison Hotels

A 4* superior hotel a Starlight Suiten Hotel Budapest komplex felújításával nyit majd meg. A homlokzat teljes egészében átalakul, a Mérleg utca 6. szám alatti főbejáraton át hangulatos, kandallós, elegáns lobbyba lép a vendég. Itt kényelmes, ülőhelyekkel ellátott recepció, 40 fős, a nap folyamán lobby bárként funkcionáló reggeliző és étterem is helyet kap majd.

A superior szoba, elegáns dizájnnal

Fotó: Mamaison Hotels

A szobák a Varródesign stílusához illeszkedve elegáns, látványos megjelenést kapnak, 26 superior, 25 egy- és két hálószobás lakosztály és egy Mamaison Signature suite várja majd a vendégeket. A szálloda további különlegessége, hogy az alagsorban spa-részleget is kialakítanak, benne medencével, szaunával, gőzfürdővel és hatalmas relaxációs területtel.A hotelt az „elérhető luxus” jegyében álmodták meg, amely elhelyezkedéséből adódóan az üzleti és a szabadidős utazók számára egyaránt ideális, sőt akár hosszabb távú tartózkodásra is. A szálloda a tervek szerint 2020 nyarától fogad vendégeket.

 

Körhinta a lobbyban

A másik, lazább és könnyedebb stílusú hotel is igazi nagy dobásnak ígérkezik, köszönhetően többek között egyedi és fantáziadús dizájnjának.

Trendi szoba a háromcsillagos házban

Fotó: Mamaison Hotels

A Mérleg utca 4. szám alatt, azaz a szomszédos, eddig irodaházként működő épületben saját bejárattal rendelkezik majd, és a másik hoteltől teljesen külön üzemel.

A 3* superior szálloda 99 szobával várja a vendégeket várhatóan 2021 januárjától. A színes, izgalmas enteriőr egyik különlegessége lesz például a lobby bár körül felállított retró körhinta.

Retró körhintában ülve lehet majd koktélozni a lobby bárban

Fotó: Mamaison Hotels

Mindkét szálloda építésénél kiemelt figyelmet kap a fenntarthatóság és a zöld megoldások.

A fenti tervek megismerése előtt a záróbuli vendégei a falak kiverésén és a graffitizésen túl paintball célba lövéssel is kiadhatták feszültségüket. Valljuk be, minderre nem sűrűn nyílik lehetőség egy szállodában, legalábbis legálisan.

Íme néhány hangulatfotó a záróbuliról (Fotók: Csárdás Ferenc)

Nagy-Szász István igazgató és Varró Zoltán dizájner


A Mamaison csapata szemmel láthatólag készen áll az új hotelek építésére


Kapcsolódó cikkek