Bezárt Hollókő népszerű étterme

Forrás: turizmus.com

 2022. október 25. 11:45

Újabb étterem kényszerült bezárni a drasztikus energiaár-drágulás miatt. Hollókő népszerű étterme, a Hollóköves Bisztró tavaszig nem fogad vendégeket, amikor is egy teljesen új éttermi branddel mutatkozik majd be.

"Október elejéig egy csodálatos időszakot tölthettünk együtt veletek Hollókőn, viszont a kialakult bizonytalan gazdasági helyzet és megemelkedett rezsiköltségek következtében sajnos kénytelenek vagyunk egy nehéz döntést meghozni, és ideiglenesen bezárni a Hollóköves Bisztró kapuit" – jelentették be a Facebook oldalukon.

hollokoves_bisztro

Tavasszal új éttermi branddel nyit újra az étterem

Fotó: Hollóköves Bisztró

A téli szezonban az Ófalu elején található helyükön, a Látogatóházban várják a vendégeket, kávézóként. "A tavaszig tartó időszakban előkészítjük a jövő évi nyitást, melynek keretében egy teljesen új éttermi brand mutatkozik majd be. Ezen kívül, terveink szerint megnyitja kapuit a Hollókői Konyha gasztronómiai élményközpontunk is" – írták.

Az étterem ideiglenes bezárása nem érinti a Hollóköves Vendégházak működését és a világörökségi falu ezután is várja a turistákat.