BGE-s sikerek az Országos Tudományos Diákköri Konferencián

Forrás: turizmus.com

 2023. július 05. 12:10

Összesen 10 díjat, közöttük 3 első, 2 második helyezést és 2 különdíjat hozhattak el a turizmus tagozatokban a hallgatók.

A Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Karának (BGE KVIK) Tudományos Diákköri Tanácsa 2022 májusában a Nemzeti Tehetség Program keretében kétmillió forint támogatást nyert el. A projektnek köszönhetően idén is bevontak középiskolás diákokat a tudományos diákköri tevékenységekbe a Budapesti Komplex Szakképzési Centrum Gundel Károly Vendéglátó és Turisztikai Technikumból – tájékoztatta lapunkat a BGE.

A jelenlegi és korábbi sikeres pályázatok is hozzájárultak ahhoz, hogy a BGE KVIK hallgatói kiemelkedő eredményeket értek el az idei, április 20–22. között Komárnóban, a Selye János Egyetemen megrendezett 36. Országos Tudományos Diákköri Konferencia (OTDK) Közgazdaságtudományi Szekciójában.

A BGE KVIK Tudományos Diákköri Tanácsa idén is bevont középiskolás diákokat a tudományos diákköri tevékenységekbe (képünk illusztráció)

Fotó: 123rf.com

Összesen 10 díjat, közöttük 3 első, 2 második helyezést és 2 különdíjat hozhattak el a turizmus tagozatokban a hallgatók. Közülük többeknek lehetőségük nyílt TDK kutatási eredményeik publikálására is.