Ma nevezhet utoljára, ha szombaton tekerni szeretne

 2014. július 07. 13:55

Kíváncsi rá, milyen kerékpárral tenni egy kört a Hungaroringen? Július 12-én, egy különleges futamon megteheti!

A Hungaroringen, a Forma-1 előtt két héttel, különleges bicikliversenyre kerül sor a Tósport Kft. szervezésében. Tour de Ring néven – immáron másodszor - 24 órás kerékpárversenyt szerveznek. De Önt, Kedves Olvasó nem erre invitáljuk, hiszen ez a verseny nem műkedvelőknek való.

 

A hobby kerékpárosoknak külön futamokat szerveznek, amelyeken nem a gyorsaság, nem az extra teljesítmény a lényeg, hanem a közös élmény.

Az egyik ilyen futam kimondottan a turisztikai szakmának szól: a Magyar Turizmus Zrt. és a Turizmus Kft. szakmai partnerségével kerül sorra a Happy Turizmus futam, július 12-én, szombaton délelőtt.

A Happy Turizmus futamra 3 fős csapatok nevezését várják. A feladat az, hogy a három csapattárs – egymás után indulva – a lehető legkisebb időkülönbséggel tegye meg az egy körös – 4381 méteres – távot. Mielőtt túl könnyűnek találnák a feladatot, eláruljuk, hogy tilos megállni és tilos visszafordulni, s a versenyzőket senki nem kísérheti körbe a pályán...

A kiírás részleteit ITT OLVASHATJA EL

A július 12-i futam ingyenes, de előzetes, online nevezéshez kötött. A nevezési úrlapon a promóciós kód rubrikába a TURIZMUS szót kell írni, hogy biztos legyen, nem a mindenki számára nyitott (vasárnap délutáni) happy futamra neveznek, hanem kifejezetten a szombat délelőtti Happy Turizmus futamra.

A zártkörű versenyre július 10-én, éjfélig NEVEZHETNEK ITT a csapatok.

Akkor se csüggedjen, ha nincs kerékpárja, vagy nem tudná odaszállítani saját bringáját a Hungaroringre. A helyszínen kerékpárkölcsönzésre is lehetőség van, ezt a Happy Turizmus futam versenyzői 2.900 forintért tehetik meg (nem is akármilyen bringák várnak a bérlőkre). Csapatonként egy bringa is elég, hiszen egymás után indulnak a csapattagok.

Az étkezés a helyszínen – térítés ellenében - biztosított, és a tisztálkodásra is rendelkezésre állnak tusolók.

A verseny után is érdemes maradni a Tour de Ringen, hiszen családi programok, kerékpáros bemutatók és ügyességi pályák szórakoztatják a 24 órás verseny szurkolóit.

További információ: www.tosport.hu

Mindenkinek kellemes időtöltést, s jó versenyzést kíván a szervezők nevében is

a Turizmus Kft.