Gyorsteszt-szolgáltatás indul a Radissonnál

Forrás: turizmus.com

 2021. április 07. 13:21

A Radisson Hotel Group világszinten elkötelezett a biztonságos üzleti és szabadidős utazás mellett, ezért a 2020-ban bevezetett Radisson Hotels Safety Protocolt továbbépítve kidolgozta Covid-19 tesztelési programját vendégei és rendezvény résztvevői számára – tájékoztatott a lánc budapesti egysége.

Közleményük szerint az átfogó tesztelési program az EMEA-térség szállodáiban úttörő lépés a szállodák és az utazás iránti bizalom erősítése érdekében, s az újranyitás után elérhető lesz a budapesti Radisson Blu Béke Hotelben is.

A programban részt vevő európai Radisson-szállodák, így a jelenleg még zárva tartó budapesti Radisson Blu Béke Hotel is, felkészülten tudnak segítséget nyújtani a vendégek számára elérhető és megfizethető PCR-tesztelésben akár helyben, akár a szálloda közelében lévő tesztpontokon.

A program másik eleme a Meeting&Events rapid testing, mely értekezletek, rendezvények résztvevői számára közvetlenül az esemény előtt kínál a szállodában elérhető gyorsteszt-szolgáltatást.

Az átfogó tesztelési program az újranyitás után elérhető lesz a budapesti Radisson Blu Béke Hotelben is

Fotó: Radisson Blu Béke

A mintavételt a helyszínen képzett egészségügyi személyzet végzi a Hughes Healthcare-rel és a Synlabbal együttműködésben, érzékenység szempontjából az egyik legpontosabb antigénteszt segítségével – írták. A teszt lehetővé teszi, hogy a rendezvény résztvevői nyugodtan és biztonságban töltsék egymás társaságában az időt.

Kiemelik, a szállodacsoport által használt, nemzetközileg az SGS cég által ellenőrzött átfogó biztonsági és higiéniai szabályrendszer a rapid testing szolgáltatással azért bővül, hogy elősegítse az utazási bizalom épülését és a hibrid vagy online rendezvények mellett lehetőséget teremtsen a biztonságos élő rendezvények megtartására is.