Bocuse d'Or nyitóesemény a Párisi Passage-ban

Forrás: turizmus.com

 2022. március 23. 17:41

2016 után idén ismét Magyarországon zajlik a Bocuse d'Or európai kontinensdöntője. Az esemény előestéjén Lutz Lajos executive chef vezetésével a Párisi Passage Café & Brasserie adott otthont a közel 80 résztvevős nyitóvacsorának, amely a hivatalos program egyik első állomása.

A hazai gasztronómia legnagyobb alakjai, valamint a verseny zsűrije is megjelentek a Párisi Udvar ikonikus passzázsában tartott eseményen. A háromfogásos, exkluzív vacsora menüjét a tételek sorrendjében Lutz LajosVarju Viktor (előétel), Barna ÁdámErdei János (főétel), Haraszti ZsoltMizsei János (desszert) álmodták meg és készítették el a vendégek számára.

A kontinensdöntő exkluzív vacsorájának adott otthont a luxusszálloda étterme

Fotó: Párisi Passage

"Nagyon örülök, hogy egy ilyen rangos esemény valósult meg a házban. A rendezvényen a Bocuse d'Or verseny nemzetközi képviselői mellett sok ismerős arc, a magyar gasztronómia meghatározó szereplői vettek részt. Az ételek kiválóak lettek, a környezet pedig lenyűgöző. Azt hiszem, ez méltó indítása volt az idei kontinensdöntőnek" – mondta el Lutz Lajos, a Párisi Passage séfje, a Magyar Bocuse d'Or Akadémia tagja.