Bocused'Or: elindult a plakátverseny

Forrás: turizmus.com

 2016. november 29. 17:00

Gőzerővel folyik a készülődés a 2017-es lyon-i Bocused'Or versenyre. Akárcsak az európai válogató esetében, a magyar csapat most is heti hat napot a felkészülési konyhában tölt.

A gyakorlóterep a versenykonyha tökéletes mása, minden ugyanott van benne, ahogyan majd Lyonban is lesz. A csapat: Széll Tamás, séf, Szabó Kevin commis, Vomberg Frigyes coach és elnökként Hamvas Zoltán segíti majd. A magyar csapat január 24-én, az első versenynapon, azon belül pedig utolsóként rajtol a mezőnyben.

A főzés mellett a versenyzőt bemutató plakát elkészítése is a rivalizáló országok elmaradhatatlan feladata, amelyek közül a közönség választja ki a legjobbat. Tavaly már sikerült ebben a versenyben győzedelmeskedik hazánknak, akkor Széll Tamás plakátja kapta a legtöbb szavazatot.

Elindult a Bocuse-hoz kapcsolódó plakátverseny, amelynek közönségdíját a legtöbb szavazatot gyűjtő ország kapja.

Az idei magyar plakátot a Bocuse d'Or Akadémia felkérésére a korábbi közönségdíjas Széll Tamás fotóját is jegyző Network360 Reklámügynökség, Ruszthy Dávid art director és Sárosi Zoltán fotós közreműködésével készítette.

A kreatív koncepció alapja az volt, hogy olyan plakátot alkossanak, amelyen Tamás mellett megjelenik a verseny fő alapanyaga a Bresse-i csirke és ahol megidézik a magyar erdők jellegzetes hangulatát is.

Szavazni az alábbi linken lehet, a „PostersVotes" gombra kattintva:

http://www.bocusedor.com/bocuse-d-or-finale-2017-1