Börzsönyi panzió nyert KidsOasis minősítést

Forrás: turizmus.com

 2014. szeptember 05. 22:03

A nagybörzsönyi Malomkert Panzióval bővült a KidsOasis minősített családbarát szálláshelyek köre. Ez az első panzió, amely megszerezte a minősítést.

A családokat elsődleges célcsoportjának tekintő nagybörzsönyi Malomkert Panzió vezetője, Lukács Tímea több hónapig tartó felkészülési időszak után, szeptember 5-én vehette át a 3 szélforgós KidsOasis minősítést igazoló tanúsítványt és táblát. A minősítési rendszer indulásától kezdve fontosnak tartja, hogy a családbarát szálláshely védjegyet ne csak szállodák kaphassák meg, hanem panziók, vendégházak, apartmanházak, magánszálláshelyek is, hiszen a családos utazók jelentős mértékben szállodától eltérő szálláshelyeket részesítenek előnyben.

 

A KidsOasis szálláshelyek közé való bekerülés feltétele a családbarát, szívélyes és kellemes légkör megteremtése mellett egy szigorú kritériumrendszernek való megfelelés, melyet a helyszínen rendszeresen ellenőriznek. A minősítési rendszernek 3 szintje van, attól függően, hogy a szálláshely milyen szintű családbarát komfortot, szolgáltatásokat valósított meg és működtet. A legalsó, 3 szélforgós kategória a KidsOasis védjegyhasználat alapkövetelményeit tartalmazza.