Bővült a kecskeméti Gokart Hotel

Forrás: turizmus.com

 2014. december 02. 17:33

Dél-Alföld egyik legismertebb technikai sportlétesítménye, a kecskeméti BirizdoKart Gokart pálya a most zárult beruházásnak köszönhetően 13 új business szobával, további parkolóhelyekkel és 25 új gokarttal bővült.

A Biancoop Zrt. 2014. december 2-án befejezte fejlesztéseink harmadik ütemét. A fejlesztés eredményeként egy komplex turisztikai létesítményt hozott létre, amellyel a gokart, illetve motorsport kedvelői számára, valamint az ide látogató vendégei számára – nemzetközi színvonalú technikai hátteret biztosít a fogadóépület 3. szintjén kialakított 13 szobás 4*-os szállodaszárnnyal. A szálloda megnövekedett igényeinek kielégítésére 2771,55 m2 területen alakított ki parkolót, valamint beszerzett 25 db gokartot is, hogy a Gokart Hotelbe**** kikapcsolódni, sportolni, versenyezni, csapatépítő tréningekre érkezőknek a fakultatív programokat bővíthesse.

A beruházásnak köszönhetően a Biancoop Zrt. 20 darab munkahelyet tud megőrizni, és tovább 11 darab új munkahelyet teremtett.

A 116,74 millió forint európai uniós támogatás segítségével megvalósult beruházással szállodánk 57 szobával, bővített gokart parkkal, kényelmes parkolási lehetősséggel várja vendégeit. A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg.