Brad Pitt szállodakomplexumot építtet az Adrián

Forrás: turizmus.com

 2016. szeptember 08. 11:49

A hollywoodi sztár új luxus üdülőközpont létesítését határozta el a horvátországi Sibenikhez közel, Zablace faluban. Brad Pitt olyannyira beleszeretett a horvát tengerpartba, hogy rögtön másfél milliárd dolláros beruházáson töri a fejét.

Az üdülőkomplexumhoz tartozik majd egy luxushotel, különálló villák, golfpálya, üzletek és éttermek is. Pitt egész családjával meglátogatta az UNESCO világörökség részét képező St. James katedrálist, majd ellátogatott a festői falucskába, amelyet egy egyszerű tengerparti kis településből luxus üdülőhellyé kíván varázsolni – írta a Telegraph Online.

A sztár a napokban érkezett a beruházással kapcsolatos tárgyalássorozatra, mielőtt elindult volna egy ötven mérföldes hajóútra a dalmát partok mentén, hogy egész családjával az Adriai-tenger mellett pihenjen. Egy éjszakát a szárazföldön töltöttek a sibeniki D-Resortban.

Fotó: Facebook / D-Resort Sibenik

 

Brad Pitt Horvátországról kijelentette, ez a legszebb ország, ahol életében járt. A túrán csatlakozott hozzá Nikola Basic, aki az új üdülőkomplexumot tervezi majd. Nem ez az első komolyabb befektetési ötlete Horvátországban: 2012-ben már körülnézett, akkor az ország északi részén, Brioni szigetével szemben, hol építtethetne villákat, golfpályákat,

A sztár nemcsak hoteleket és golfpályák építésén töri a fejét: 100 új házat hozott létre, híres építészek terveit figyelembe véve, New Orleansban, hogy segítse a Katrina hurrikán miatt otthontalanná vált családokat.