Broil King - A grillezés tökéletes élménye

Forrás: turizmus.com

 2021. december 01. 16:06

A tekintélyt parancsoló, mégis elegáns megjelenésű Broil King gázgrill kompromisszumok nélküli teljesítményével bármely étterem vagy szálloda teraszának hatékony és exkluzív kiegészítője lehet.

A mai rohanó világban egyre nagyobb az igény a gyorsan elkészülő egészséges gourmet fogások iránt, amire a megoldást a grillezés adja. Egy Broil King gázgrill tekintélyt parancsoló, mégis elegáns megjelenésével, valamint kompromisszumok nélküli teljesítményével hatékony és exkluzív kiegészítője lehet bármely étterem vagy szálloda teraszának. Könnyű kezelhetőségével, rövid felfűtési idejével hamar a grillséf hű társává válik.

Broil King Imperial XL

Fotó: SpaTrend

A vendégek számára akkor is kiemelkedő vizuális élményt nyújt, ha más konyhatechnológiával előkészített étel befejezése történik a grillen, és akkor is, ha a teljes fogás a grillen készül. Akár tökéletes steaket vagy szeletben sült húsokat szeretnének készíteni, akár grillezett zöldségeket, a Broil King masszív, robusztus grillrácsai nyújtják a tökéletes megoldást, amennyiben street food ételeket szeretnének készíteni, úgymint hamburger, quesadilla vagy tortilla, az öntöttvas sütőlap tökéletesen használható. Ezenfelül az apróra vágott zöldségek, tenger gyümölcsei is kifogástalanul elkészíthetőek. A melegen tartó rács használatával a hosszabb sütési időt igénylő ételek elkészítése sem okoz problémát, mert a nagyobb távolság miatt moderált hőmérsékleten süthetik készre az ételeket anélkül, hogy a gázégők teljesítményén változtatnának.

Broil King Imperial XLS

Fotó: SpaTrend

Különböző kiegészítők segítségével a kellemesen füstös ízekről sem kell lemondanunk, akár cédrus lapon füstölt lazacról, juhar deszkán füstölt bordáról legyen szó. Füstölő doboz alkalmazásával bármely fogásnak kellemes füstös aromát kölcsönözhetünk.

Ide kattintva nézze meg a Broil King gázgrill kínálatunkat, és kérjen speciális, kifejezetten vendéglátóhelyeknek készült ajánlatot.

(X)