Bubbles Clubot nyitott a Danubius

 2014. július 08. 13:33

Július első hétvégéjén, az idén 30. születésnapját ünneplő, hévízi Danubius Hotel Aqua-ban családi hétvége keretében mutatkoztak be először a szülők és gyermekeik önfeledt pihenését segítő Bubbles Club szolgáltatások, amelyek a lánc öt szállodájában érhetőek el.

A klub kabalaállata, Dragee gyorsan belopja magát mindenki szívébe, a szakképzett animátorokat pedig narancsszínű pólójukról könnyen fel lehet ismerni. Ők gondoskodnak a kicsik szórakoztatásáról, legyen szó buborékfújó- vagy aszfaltrajzversenyről, arcfestésről, vízi játékokról vagy éppen családi vetélkedőkről. Ám nem csupán animációs szolgáltatásokkal, hanem külön éttermi választékkal is készülnek a családok számára, ahol a gyerekek ízlésük szerinti fogásokból válogathatnak.

 

Sőt, a hévízi Aquában immár családi apartman is rendelkezésre áll, ahol akár három gyerek (köztük egy csecsemő) talál otthonos, játszószobai hangulatot, és szüleiknek nem szükséges magukkal cipelniük az ételmelegítőt, a wc-szűkítőt vagy éppen a csecsemő-étkészletet. És fontos tényező a vendégek számára, hogy a Bubbles Club családbarát szolgáltatásai a gyógyszolgáltatásoktól elkülönítve legyenek igénybe vehetőek, így nem zavarja meg gyerekzsivaj a kúrákra érkezők pihenését.

A Danubius gyerekbarát szállodákban – Bükön, a hévízi Aquában, a balatonfüredi Hotel Marinában és Annabellában, valamint a soproni Hotel Lövérben - a gyerekek kitüntetett figyelmet élveznek - a színes programválasztékból szemezve dönthetnek saját szórakozásukról, és a gyerekkedvezmény akár a 100%-ot is elérheti. A szállodák tematikus programcsomagokat is kínálnak, mint például a Locsi-pocsi napok vízidisco-val vízitündér választással és vízivetélkedővel, Ákombákom napok a kreatív csemetéknek, négynapos Mágus Tanoda a kis bűvésztanoncoknak, a többszörös nemzetközi bűvészverseny-győztes Galambos Ferenc vezetésével. A legkisebbekkel is érdemes útra kelni, hiszen a babás nyaraláshoz szükséges felszerelések, napfénytől védett babamedence, játszószoba áll a rendelkezésükre. A Baba-mama idejöjjön hétvége mesés-zenés, mocorgó- és kismamatornás programokat, baba-mama úszást tartogat.

 

A Bubbles Club háziasszonya Farkasházi Réka színésznő, aki időről időre, saját, Tintanyúl nevű zenekarával is fellép a Danubius-házakban.