Buborékbár a Hotel President tetőteraszán

Forrás: turizmus.com

 2019. március 14. 11:32

Buborékbár és lakatfal nyílt a Hotel President Budapest tetőteraszán.

Március elején megnyitott a Popup Bubble Bar by Intermezzo Roof Terrace a Hotel President Budapest tetőteraszán - adta hírül a szálloda.

A helyszínen három különböző stílusban kialakított buborékban kapcsolódhatnak ki a vendégek, miközben a főváros  panorámájában gyönyörködhetnek.

A Popup Bubble Bar buborékjai egyenként harminc négyzetméter alapterületűek, amelyeket bár, bisztró és lounge stílusban álmodtak meg. A négycsillagos szálloda tetején a bár tematikájához illően buborékos és buborékmentes italok közül választhatnak az érdeklődők, de olyan finomságokat is megkóstolhatnak, mint a medvehagymás spárgakrémleves, a President klubszendvics vagy a quinoa korong.

„A Hotel President Budapestben folyamatosan azon dolgozunk, hogy olyan egyedi élményt biztosítsunk a vendégeinknek, ami valóban maradandó emlék marad. A tágas buborékok tökéletes helyszínei lehetnek akár egy baráti összejövetelnek, egy randevúnak vagy egy privát rendezvénynek is” – fogalmazott Galla Gergő szállodaigazgató.

Buborékban a város felett

Fotó: Hotel Preseident

A buborékbárhoz kapcsolódik egy lakatfal is, ahová a szerelmesek összetartozásuk jeléül felakaszthatnak egy olyan lakatot, melybe belevésték nevüket vagy nevük kezdőbetűit. Lakatot a párok is vihetnek magukkal, de a tetőteraszon is beszerezhető.

A Popup Bubble Bar by Intermezzo Roof Terrace a nyári szezon érkezéséig az időjárás függvényében minden nap 17 és 21 óra között tart nyitva. Nemcsak a szállodavendégek, hanem előzetes foglalás esetén bárki meglátogathatja Budapest legújabb nevezetességét.

Kapcsolódó cikkek

Ötéves a Bubbles Club

2018. október 18.