Magyarország első Pullman szállodája nyílik a Hard Rock Hotel helyén

Forrás: turizmus.com

 2024. február 29. 10:24

A Pullman Hotels & Resorts, az Accor prémium kategóriás nemzetközi hotelmárkája bejelentette első magyarországi szállodájának megnyitását a 6. kerületi Nagymező utcában, abban az épületben, ahol korábban a Hard Rock Hotel Budapest működött.

Az Andrássy úttól és a Operaháztól pár percre található Pullman Budapest Hotel március 27-én nyitja meg kapuit 136 elegáns és kényelmes szobával az épület hét emeletén. A fitneszlétesítmények mellett a szálloda ingyenes fitneszfelszerelést is kínál, amit a vendégek kérésre igényelhetnek, ha a szobájukban, illetve a lakosztályukban szeretnének edzeni. A házban két tárgyalóterem áll az üzleti utazók rendelkezésére.

A Pullman Budapest étel-, ital- és szórakoztatóipari koncepcióját az Accor által 2022-ben megvásárolt vendéglátóipari csoport, a Paris Society hozza létre és valósítja meg, amely több mint 70 helyszínből álló, egyre növekvő portfólióval rendelkezik az ultraprémium és luxus életstílus kategóriájú éttermek, klubok, szállodák és rendezvényterek területén. A Paris Society merész reneszánsz megközelítése ötvözi a kulináris művészetet, az építészetet és az egyedi helyszíneket.

A vendégek a szálloda éttermének 70 beltéri és további 30 fedett ülőhelyén élvezhetik a kulináris választékot. A Pullman Budapest Hotel látogatói a 280 négyzetméteres tetőtéri lounge-ból kapnak ízelítőt a történelmi belvárosra nyíló pazar kilátásból, mellé exkluzív, signature koktélok, változatos borkínálat és falatkák közül választhatnak.

A Pullmann Hotel Budapest lobbyja

Fotó: Accor

„Budapest Európa egyik legnépszerűbb úti célja, a szabadidős és üzleti utazók száma folyamatosan növekszik. Ez teszi tökéletes helyszínné a több mint 150 éves múltra visszatekintő Pullman márkánk számára, amely ma már a digitális nomádok, a millenniumi világutazók és az üzletemberek új generációját vonzza – mondta Dilek Sezer, az Accor Premium, Midscale & Economy márkák délkelet-európai vezető fejlesztési igazgatója a kiadott közlemény szerint. – A Pullman szállodák összhangban vannak a mai mobil világgal, ötvözve a csúcsteljesítményt és a személyes jóllétet: pozitív, inspiráló hely, ahol a globális nomádok a lehető legjobban érezhetik magukat."

„Célunk, hogy egyedi és magas színvonalú irodai, szállodai és lakópark fejlesztési projekteket valósítsunk meg a budapesti ingatlanpiacon – mondta Erdei Bálint, a Redwood Real Estate Holding alapító tulajdonosa, a hotelprojekt fejlesztője és tulajdonosa. – Ez a partnerség fantasztikus lehetőséget kínál arra, hogy helyi szakértelmünket az Accor nemzetközi színvonalával ötvözzük. Biztosak vagyunk benne, hogy ez a kivételes, Budapest szívében fekvő szálloda új mércét jelent majd a város vendéglátási élményei között."

A Pullman az Accor-csoport felső kategóriás nemzetközi márkája, amely elsősorban a kozmopolita utazókat célozza meg, akik szeretik a munkát és a szórakozást összekapcsolni. A Pullman Budapest Hotel részt vesz a kedvezmények, szolgáltatások és élmények széles skálájához hozzáférést biztosító ALL – Accor Live Limitless életmód hűségprogramban – írták a közleményben.

Az épületben eddig működő Hard Rock Hotel – a lánc a lánc első közép-európai szállodájaként – hivatalosan 2022 tavaszán nyílt meg.