Budapesten forgatták 2015 legromantikusabb reklámját

Forrás: Magyar Turizmus Zrt.

 2015. december 14. 16:55

Egy indiai divatcég Budapesten forgatta legújabb reklámfilmjét, ami persze nem nélkülöz némi bollywoodi fűszert sem. A reklámfilm Budapest olyan nevezetes helyszíneit mutatja be, mint a Duna-part és a dunai hidak, a budai Vár és a belváros. Nézze meg!

Mivel ez a reklámfilm az indiai mozikban és a főbb tv-csatornákon fog majd pörögni, a témája sem egyszerű: a reinkarnációra épül, s a két (egyébként magyar) szereplő sorsát mutatja be a vad történelmi pillanatoktól egészen addig a percig, míg ki nem lépnek egy szép divatüzlet ajtaján a márka kényelmes holmijaival.

A filmet teljes egészében Magyarországon forgatták, magyar szereplőkkel és magyar szakemberek közreműködésével készült. Producere Darvas Csanád, rendezője az indiai Aniket Shirke, operatőre az eddig 13 nemzetközi díjat besöprő Saul fiát is jegyző Erdély Mátyás volt, a harci jeleneteket Hód Adrienn koreografálta.

Kép a forgatásról – ©Darvas Csanád

Kép a forgatásról – ©Darvas Csanád

 

A reklámfilm elkészítésének megbízója az egyik legjelentősebb indiai ruhaipari vállalat prémiummárkája, a Monte Carlo Fashions Limited. A vállalat 1984-ben indította útjára a filmben is megjelenő Monte Carlo márkát, amely mára meghatározó piaci részesedéssel bír Indiában, és már tervezi megjelenését a nemzetközi piacon is.

A dolog pikantériája, hogy Budapestet egyébként beválasztották be a világ 25 legromantikusabb városa közé. Tehát keresve sem találhatott jobb helyszínt az indiai–magyar filmes csapat. Kattintson a képre a film elindításához!