Budapesten mutatkozott be a szlovén Sava Hotels & Resorts

Forrás: turizmus.com

 2015. február 06. 13:07

A Bledi-tó partján található Sava Hotels & Resorts küldöttsége a Turizmus Kft. PR-csapatának meghívására érkezett Budapestre azzal a céllal, hogy közvetlen kapcsolatba lépjen incentív és üzleti utakat szervező magyar cégekkel.

Szlovénia egyre kedveltebb desztinációnak számít a magyarországi incentív utaztatók körében. Ezt felismerve a Turizmus Kft. mind több szlovén szállodának kínálja fel a lehetőséget, hogy segítségükre legyen a hazai partnerekkel való kapcsolatfelvételben.

Ezúttal a Sava Hotels & Resorts MICE-igazgatója, Sasa Zor érkezett Budapestre, hogy bemutassa, milyen különleges szolgáltatásokat és testreszabható csomagajánlatokat kínál szállodacsoportjuk a magyar incentív és üzleti utak szervezői részére. A Terminál étteremben tartott, zártkörű reggelin 12 magyar iroda és cég képviselője vett részt február 5-én.

 

A Bledi-tó partján található szállodacsoport több, különböző kategóriájú egysége 640 szobájával remek lehetőséget kínál akár nagyszabású konferenciák megrendezésére is. De a tó és környéke kisebb incentív csoportok, sőt az exkluzív szolgáltatásokat kereső egyéni vendégek számára is számos programot tartogat. A szállodacsoportnak további házai vannak a hazánkhoz még közelebb fekvő Ptujban is.

 

A szállodáról bővebb információ a www.sava-hotels-resorts.com weboldalon érhető el.

Nézze meg a budapesti üzleti reggeli  képgalériáját itt!

Amennyiben részletesebb, szakmai információkra van szüksége, forduljon bizalommal a Turizmus Kft.-nél Kenderesy Nadinhoz vagy Révész Róberthez.