Budapestet népszerűsítő applikációt böngésznek a németek

Forrás: turizmus.com

 2015. január 22. 17:13

Az MT Zrt. németországi képviselete az első olyan országos marketingszervezet Németországban, amely saját mobilalkalmazással rendelkezik. Az alkalmazást Stuttgartban, a világ legnagyobb turisztikai közönségvásárán mutatták be.

Kilenc napra ismét „utazási lázban" ég Stuttgart: 2015. január 17-én megnyitotta kapuit az idén 48. alkalommal zajló CMT. A szakma által turisztikai barométerként is számon tartott kiállítás idén 98 országból és 395 turisztikai régióból érkezett 2012 kiállítónak ad otthont. A Magyar Turizmus Zrt. 11 hazai társkiállítóval közösen mutatja be hazánk gazdag turisztikai- és kulturális kínálatát. Magyarország megjelenését Molnár László látványpéksége teszi még színesebbé.

A stand másik attrakciója az MT Zrt. németországi képviseletének megbízásából a müncheni Gater ügynökség által fejlesztett Budapest App, mely a nemrégiben elektronikus formában kiadott Budapest füzetet (www.budapest-tourismus.de) okos telefonok számára is hozzáférhetővé teszi. Az újdonságról, melyet az első hétvégén számos látogató kipróbált, a német hírügynökség is beszámolt.

2015. január 18-án Gyuricza Bernadett külképviselő a CMT bloggertalálkozóján 50 blogger számára mutatta be Magyarország sokarcú kínálatát és az MT Zrt. legújabb fejlesztéseit, eredményeit. ACorpsTouristique és a vásár által közösen szervezett „SpeedDating" keretében a stuttgarti és Stuttgart környéki legfontosabb médiumok képviselői ismerkedhettek meg a magyar ajánlatokkal, ezt követően számos iskolás csoport is felkereste a magyar standot.