Budapesti luxusszállodák a Forbes Travel Guide listáján

Forrás: turizmus.com

 2019. március 03. 12:19

A világ legtekintélyesebb – független és objektív – turisztikai megmérettetése a Forbes Travel Guide nevéhez fűződik, amely minden évben közreadja a legjobb szállodák, éttermek, gyógyfürdők és turisztikai desztinációk listáját.

Ellenőreik egész évben, inkognitóban járják a létesítményeket, de csak a legjobbakat értékelik. Kilencszáz(!) szempontot vesznek figyelembe. Minden évben közel 1700 szállodát, éttermet és gyógyfürdőt látogatnak meg és próbálnak ki, 60 országban, évtizedek óta. A szállodák pontszámuk kétharmadát a szolgáltatások színvonalával érhetik el, a maradékot pedig maga az épület, annak fekvése, illetve állapota teszi ki.

Az idén a legjobb luxus szállodák közé hét budapesti is bekerült. A felsorolásnál mindegyiket pár szóval bemutatják, jellemzik .

A Forbes Travel Guide idei listájára hét budapesti luxusszálloda is felkerült

Fotó: pixabay

Az idei kiváló ötcsillagos budapesti szállodák között van a Corinthia Hotel Budapest, amelyet az új és régi keverékeként jellemeznek, a Four Seasons Hotel Gresham Palace a folyóparti szépség elnevezést kapta. Az InterContinental a kortárs elegancia a Duna-parton, a Kempinski Hotel Corvinus a gasztronómia és luxus, a New York Palace az építészeti gyöngyszem, a Ritz Carlton a modern luxus Budapest történelmi központjában, a Sofitel Budapest Lánchíd a modern szálloda Budapest szívében jellemzésre lett érdemes.

A Forbes Travel Guide-ot minden évben milliók böngészik. Már a listára felkerülni is rang, hiszen ezen intézmények iránt rögvest megnő az érdeklődés.

Kapcsolódó cikkek