Buja seniorok

Forrás: turizmus.com

 2016. január 09. 16:32

Páldi Y. György, a magyarországi Skal leköszönt elnöke, január 8-án a Buja Disznó(k)-hoz invitálta régi harcostársait egy kötetlen, ebéd melletti eszmecserére.

A helyszín nem volt véletlen, hiszen a Budapest belvárosában, a Hold utcai piac galériáján üzemelő étteremsor az egyik legizgalmasabb újdonság a gasztronómiai kalandok kedvelőinek.

A Skal egykori és mai tagjai pedig ilyenek, akár aktívan dolgoznak még a turizmusban, akár seniorként, a bölcsek nyugalmával szemlélik a történéseket.

Páldi György az utóbbiakat aktivizálná, egy olyan fórum életre hívásával, amely rendszeresen alkalmat adna arra, hogy a seniorok, vagy talán szenátorok elmondhassák véleményüket, átadhassák tapasztalataikat akár stratégiai kérdésekben, akár konkrét fejlesztési ügyekben.

A kezdeményezést mindenképpen megfontolásra érdemesnek tartották a "buja" ebédet elköltők, s ezen felbuzdulva Páldi György minden kreatív javaslatot szívesen fogad a seniorok / szenátorok / bölcsek fórumához. Elérhetősége: georgepaldi@t-online.hu.