Bukaresti szállodát vásárolt az Orbis

Forrás: turizmus.com

 2018. július 03. 17:02

Megvásárolta a bukaresti Mercure Buchuresti Unirii szállodát az Orbis, amelyet tavaly év vége óta üzemeltetett a társaság.

Összhangban az üzleti stratégiájával, melynek része a tőke legígéretesebb piacokra való allokációja, ami támogatja a fenntartható eredményeket a jövőben, az Orbis aláírta a Mercure Bucharest Unirii szállodamegvásárlásáról szóló szerződést 11,35 millió euró értékben, melynek része a telek, az épület és a hozzá tartozó szálloda-üzemeltetői üzleti tevékenység is - tájékoztatta lapunkat a társaság.

„A Mercure Bucharest Unirii egy ideális lokációval rendelkező midscaleszálloda – pár lépésre csak az óvárostól és közismert látnivalóktól, a román főváros üzleti központjában. Ahogy azt korábban már jeleztük, Románia egy nagyon vonzó piac, komoly potenciállal és ez a befektetés hosszútávú megtérülést és vonzó befektetési rátát jelent” – magyarázta Gilles Claive, az Orbis S.A. igazgatótanácsának az elnöke.

Az Orbis 2017 vége óta üzemelteti ezt a szállodát és tovább folytatja a felújítási munkálatokat, hogy befejezze a szálloda modernizációját. A szálloda 100 tágas, modern és kényelmes szobát kínál szabadidős és üzleti utazóknak egyaránt, ezen kívül bárral és étteremmel, valamint közepes méretű konferenciák és rendezvények lebonyolítására alkalmas konferencia termekkel várja vendégeit.

Kapcsolódó cikkek