Bükfürdő Kozmetikumok – eredeti gyógyvízzel

Forrás: turizmus.com

 2020. június 23. 11:26

A Bükfürdő Thermal & Spa® saját márkás kozmetikumokat fejlesztett ki, amelyek egyedisége, hogy garantáltan tartalmazzák a bükfürdői gyógyvizet, ezért is szerepel minden termék csomagolásán az „eredeti gyógyvízzel” üzenet.

Ezzel minden termékben hazavihetik a vendégek Magyarország egyik legmagasabb ásványi anyag tartalmú gyógyvizét. A nagyrészt természetes összetevőket tartalmazó kozmetikai termékcsalád tagjai között szerepel nappali és éjszakai arckrém, testápoló, kézkrém, masszázskrém, testpakolás és tusfürdő is. Az arckrémeket, a testápolót és a kézkrémet elsősorban normál és száraz bőrű vendégek részére ajánlják, míg a masszázskrém, testpakolás és a tusfürdők bőrtípustól függetlenül használhatók. A termékek kíméletességét bőrgyógyászati tesztek igazolják.

A Bükfürdő Kozmetikumok már megvásárolhatók a fürdőben, a főbejárati aulában újonnan épült Bükfürdő Cosmetics Shopban pedig hozzáértő személyzet segítségével bárki kipróbálhatja a termékeket. A shopban és a kozmetikumok csomagolásán visszaköszönnek a Bükfürdő márka egységes arculatának már ismerős elemei. A Cosmetics Shop a főbejárati információs pulttal szemben található, átjárható kialakításának köszönhetően a vendégtér részeként ugyan, de mégis meghitt kis szigetként fedezheti fel benne a látogató a Bükfürdő Kozmetikumok izgalmas világát.

(X)