A rendezvénytechnika innovációiról is szó lesz a Business Excellence gálán

Forrás: turizmus.com

 2023. június 09. 21:33

A legjobb üzleti turisztikai szolgáltatók elismeréséé lesz a főszerep, de a Turizmus Café élő műsorára is sor kerül Business Excellence díjátadó gálán június 14-én az ÖbölHáz Rendezvényközpontban. A vendégek az európai bronzérmes magyar csapat fagylaltkülönlegességeit is megkóstolhatják.

A döntőbe jutott vállalkozások nagy izgalommal várják a 13. Business Excellence díjátadó gálát és fogadást, az exkluzív eseménynek az idei évben az ÖbölHáz Rendezvényközpont ad otthont.

 

 

A díjátadó gála helyszíne az ÖbölHáz Rendezvényközpont

Fotó: www.obolhaz.hu

A június 14-i eseményen az üzleti turizmus legjobbjainak 10+1 kategóriában adják át az elismeréseket a Business Traveller Hungary magazin szakmai zsűrije, valamint az olvasóközönség szavazatai alapján.

Az esemény szervezői 16 órától várják a vendégeket a BudaPart-Kopaszi gáton. Az üzleti turisztikai szakma legjobbjainak ünneplésére fókuszáló rendezvény 17 órakor kezdődő megnyitóján Gál Pál Zoltán, a Business Traveller Hungary magazint is kiadó Turizmus Kft. ügyvezetője, valamint házigazdaként Semsei Rudolf, a Budapest Party Service tulajdonos-ügyvezetője köszönti a vendégeket.

Ezt követően kerül sor a Turizmus Café élő műsorára. Az adás során a rendezvénytechnikában piacvezető cégek képviselői - Fazakas János, a Visual Europe Group nemzetközi értékesítési menedzsere, Fábián Attila, Smarteq AVS ügyvezetője és Szegő Tamás, a Special Effects értékesítési igazgatója - beszélgetnek a rendezvénytechnika jelenéről és jövőjéről Érczfalvi András műsorvezetővel. „Az érzékelés ereje - innováció a rendezvénytechnikában" című műsorban az aktuális trendekről, a megrendelői oldal elvárásairól, illetve a kihívásokról és a jövőben rejtőző lehetőségekről is szó esik majd.

Az izgalmas kerekasztalbeszélgetést követően, az est fénypontjaként kerül sor a díjátadó ceremóniára, melyet állófogadás és kötetlen networking követ.

A meghívottak a bronzérmes magyar csapat fagylaltkülönlegességeivel frissíthetik fel magukat

Fotó: Magyar Cukrász Ipartestület

A Turizmus Kft. stratégiai partnere, a Magyar Cukrász Ipartestület jóvoltából az eseményen a szakma a Gelato Europe Cup 2023 bronzérmes magyar csapat fagylaltkülönlegességeit is megkóstolhatja. A csapat 2024 januárjában ott lesz a Fagylalt Világkupán, ahol a világ legjobbjaival méretteti meg magát.



Nyitókép: 123rf.com