Business Excellence díj 2023: szavazzon a legjobb üzleti utaztatóra!

Forrás: turizmus.com

 2023. május 26. 13:44

A Business Traveller Hungary magazin szerkesztősége idén 13. alkalommal, 10+1 kategóriában keresi az üzleti turizmus legjobbjait. Ezúttal a szavazásba bejutott, legkiválóbb üzleti utaztatókat mutatjuk be olvasóinknak. Szavazzanak a legjobbakra!

Piacismeret, rugalmasság, megbízhatóság, rendelkezésre állás, versenyképes ár-érték arány, ügyfélközpontúság – egy professzionális üzleti utaztatónak minden szempontból kiemelkedő szolgáltatást kell nyújtania, ez a fajta sokoldalúság nagyon kevés piaci szereplőnek sajátja. A legjobbak kínálata sok tekintetben hasonló, mi mégis arra vállalkoztunk, hogy megkeressük közülük a legjobbat! Azt a corporate szegmens számára a legmagasabb színvonalú és legszélesebb szolgáltatási mixet kínáló üzleti utaztatót, amely az értékelési időszak alatt a legátfogóbb üzleti utazásokkal kapcsolatos szolgáltatásokat nyújtotta, a legrugalmasabb és legmegbízhatóbb piaci szereplőként.

Cikkünkből megismerhetik a döntőbe került, legjobb vállalkozásokat, bemutatkozásukat az esemény weboldalán is elolvashatják. Az olvasóink által legjobbnak tartott utaztatóra június 4-ig lehet voksolni a Business Excellence 2023 online szavazó felületén.

 

Lássuk, kik lettek a kategória legjobbjai!

 

Szavazzon Ön is az üzleti turizmus legjobbjaira!

 

A LEGJOBB ÜZLETI UTAZTATÓ kategória jelöltjei

 

Jet Travel

A Jet Travel alapítása, 1989 óta a hazai üzleti utaztatás meghatározó szereplője. Megfogalmazásuk szerint a teljes körű kiszolgálás náluk nemcsak frázis, hanem stratégiai cél, legyen az repülőjegy- vagy szállásfoglalás, csapatépítés, üzleti vacsora, több száz, esetleg több ezer fős konferencia vagy incentive utazásszervezés. Gyorsan és rugalmasan reagálnak a kihívásokra, akár fenntarthatósági kérdésről vagy utazási trendről van szó.

Jelöltünk: Jet Travel

Mindig van egy új ötletük, amelyhez szükség van egy kreatív, proaktív szakmai csapatra, akik nem ijednek meg az új kihívásoktól. Ilyen volt többek között a 2022. évi budapesti FINA Világbajnokság is, ahol a résztvevők szállását biztosította az iroda.

Szavazzon Ön is az üzleti turizmus legjobbjaira!

 

OTP Travel

Az 1984-ben alakult OTP Travel Magyarország egyik vezető utazási irodája. Fő tevékenysége az üzleti utazások teljes körű lebonyolítása. Ügyfelei elégedettségét a nagy szakmai tapasztalattal rendelkező és folyamatos képzésekben részesülő munkatársak mellett a cég kiterjedt beszállítói kapcsolatrendszere, valamint a legmodernebb informatikai megoldások alkalmazása garantálja.

Jelöltünk: OTP Travel

Az üzleti utaztatás mellett jelentős az OTP Travel külföldi, szabadidős utaztatási tevékenysége is, de nagy tapasztalattal rendelkezik hazai és külföldi incentive utazások és tanulmányutak, csapatépítők, belföldi rendezvények és konferenciák szervezésében is.


Szavazzon Ön is az üzleti turizmus legjobbjaira!

 

Weco-Travel

Az 1990-ben alapított Weco-Travel rugalmas és agilis partner az üzleti utaztatásban. Az egyedi igények figyelembevételével, megrendelőikkel együtt alakítják szolgáltatásaikat. Legnagyobb értéküknek kollégáik tudását, szakmai tapasztalatát és ügyfélközpontú hozzáállását tekintik. „Elkötelezettségünk az innováció és a technológiai fejlődés mellett garantálja, hogy folyamatosan magas színvonalú szolgáltatást biztosítsunk" – írták többek között rövid bemutatkozásukban.

Jelöltünk: Weco-Travel

Különösen büszkék arra, hogy a 2022. évi, fennakadásokkal teli nyári időszakban megszervezhették az eddigi legnagyobb létszámú magyar delegáció útját a 11. Világjátékokra, a nem olimpiai sportágak világversenyére.

Szavazzon Ön is az üzleti turizmus legjobbjaira!Nyitókép: 123rf.com