Business Excellence díj 2023: szavazzon a legfenntarthatóbb üzleti turisztikai szolgáltatóra!

Forrás: turizmus.com

 2023. június 01. 13:27

A Business Traveller Hungary magazin szerkesztősége idén 13. alkalommal, 10+1 kategóriában keresi az üzleti turizmus legjobbjait. Ezúttal a szavazásba bejutott, legfenntarthatóbb üzleti turisztikai szolgáltatókat mutatjuk be olvasóinknak. Szavazzanak a legjobbakra!

Több más iparághoz hasonlóan a fenntarthatóság a turizmusban is megkerülhetetlen téma. A megrendelők közül egyre többen igénylik a zöld megoldásokat, elvárásuk a rendezvények, a szállás, az étkezés és a programok tekintetében is megjelenik. A piac elvárásai és a saját törekvések okán a környezettudatossági szempontok a MICE turizmusban érdekelt, hazai vállalatoknál is előtérbe kerülnek, amit a sorozatunkban utolsóként bemutatott „zöld kategóriába" nevezett jelöltek magas száma is jól mutat.

Cikkünkben ez alkalommal a zöld kategóriában legjobbnak ítélt szolgáltatókat mutatjuk be, ismertetőjüket az esemény weboldalán is elolvashatják. Az olvasóink által legfenntarthatóbbnak ítélt üzleti turisztikai szolgáltatóra június 4-ig lehet voksolni a Business Excellence 2023 online szavazó felületén.

A szakmai zsűri, illetve a közönség által legjobbnak ítélt piaci szereplők – tehát kategóriánként 1-1 vállalkozás - a 2023. június 14-én az ÖbölHáz Rendezvényközpontban megtartott ünnepélyes fogadás keretében vehetik át a legjobbaknak járó elismerést.

Lássuk, kik lettek a kategória legjobbjai!

 

Szavazzon Ön is az üzleti turizmus legjobbjaira!

 

 

A LEGFENNTARTHATÓBB ÜZLETI TURISZTIKAI SZOLGÁLTATÁS kategória jelöltjei


GreenGo Car Europe

A 2016-ban alapított GreenGo a városi autós közlekedés legfenntarthatóbb alternatívája, a közösségi autózás (carsharing) meghonosítója Magyarországon. Működési és technikai modellje annyira sikeresnek bizonyult, hogy később a versenytársak is hasonló struktúrával léptek piacra.

Jelöltünk: GreenGo Car Europe

Fotó: GreenGo Car Europe

Flottájában 500 darab, kizárólag környezetbarát, elektromos autó található, amelyek eddig több mint 4100 tonna szén-dioxidtól mentesítették Budapest levegőjét. A Gurulj a fákért! program keretében pedig közel 7000 fa elültetését finanszírozták 7000 felhasználójuk bevonásával.

 

Szavazzon Ön is az üzleti turizmus legjobbjaira!

 

HighVibes

A 2018-ban alapított HighVibes egy fenntartható céges eseményekre specializálódott rendezvényszervező cég, amely 2022-ben DMC lábbal egészült ki. Ahogy a klímaváltozás egyre égetőbb lett, ők egyre tudatosabbá váltak, és az üzleti modell is átalakult. Újragondolták és átalakították a folyamataikat, hogy olyan környezetbarát eseményeket hívhassanak életre, amelyek a vendégélményt is emelik.

Jelöltünk: HighVibes

Fotó: HighVibes

Több mint 6000 elégedett vendég, számos pozitív ügyfélvisszajelzés és szakmai felkérések jelzik a tavalyi év sikerét.

 

Szavazzon Ön is az üzleti turizmus legjobbjaira!

 

Twentysix Budapest

A Twentysix egy hatalmas ősoázis tele növénnyel a belváros szívében, egy nagyon zöld botanikus tér, ahol a természet és a felelős vendéglátás filozófiája találkozik a különböző terekben. A GARDEN egy mediterrán étterem, a HOUSE egy lakásstúdió és rendezvényterem, a KAA pedig egy koktélbár. Budapest legzöldebb kertjében nincsenek évszakok, csak az igazi, mediterrán nyár az év minden napján.

Jelöltünk: Twentysix Budapest

Fotó: Twentysix Budapest

Vendégeik a környezettudatos vállalatok mellett a fenntarthatóságot előtérbe helyező üzleti partnerek és magánszemélyek. Úton a zero waste megvalósítása felé, természetközeli konyhát visznek a Földközi-tenger legjavával, bársonyos humusszal és füstös grillételekkel.

 

Szavazzon Ön is az üzleti turizmus legjobbjaira!

 

 



Nyitókép: 123rf.com