Business Excellence díj 2023: szavazzon a legjobb, hazánkban szervezett nemzetközi üzleti eseményre!

Forrás: turizmus.com

 2023. május 23. 13:40

A Business Traveller Hungary magazin szerkesztősége idén 13. alkalommal, 10+1 kategóriában keresi az üzleti turizmus legjobb szolgáltatóit. Ezúttal a legjobb, hazánkban szervezett nemzetközi üzleti események döntőseit mutatjuk be olvasóinknak. Voksoljanak a legjobbakra!

A 2023-ban bevezetett újdonságaink egyike a Business Excellence díjkategóriák részleges megújulása. A 2023. június 14-én az ÖbölHáz Rendezvényközpontban megtartott ünnepélyes díjátadó gálán ismét 10+1 kategóriában hirdetünk győztest, a korábbi évekhez képest újdonságként elismerést kap többek között a magyar turisztikai piac növekedéséhez leginkább hozzájáruló, "Legjobb hazánkban szervezett nemzetközi üzleti esemény" is.

A mezőny legjobbjai között szoros a verseny, a döntőbe jutott négy esemény mindegyike kuriózum volt a saját műfajában, széles nemzetközi közönséget mozgatott meg, külföldön és belföldön egyaránt nagy sajtóvisszhangot kapott.

Cikkünkből megismerhetik a döntőbe került, legjobb hazánkban szervezett nemzetközi üzleti eseményeket, bemutatkozásukat az esemény weboldalán is elolvashatják. Az olvasóink által legjobbnak tartott programra június 4-ig lehet voksolni a Business Excellence 2023 online szavazó felületén.

Lássuk, kik lettek a kategória legjobbjai!

 

Szavazzon Ön is az üzleti turizmus legjobbjaira!

 

 

A LEGJOBB HAZÁNKBAN SZERVEZETT NEMZETKÖZI ÜZLETI ESEMÉNY címre jelöltek

 

ASTA River Cruise Expo

2022. március 16–20. között zajlott Budapesten az ASTA River Cruise Expo. A főként folyami hajózásra specializálódott amerikai utazási tanácsadóknak most először volt alkalmuk egy helyen, egy időben, egyetlen esemény keretein belül összehasonlítani a különböző, folyami utakat kínáló társaságok hajóit.

Jelöltünk: ASTA River Cruise Expo

Fotó: ASTA River Cruise Expo

Az Magyar Turisztikai Ügynökség közreműködésével megszervezett rendezvény iránt rendkívüli volt az érdeklődés: csaknem ötszáz amerikai turisztikai szakember vett részt személyesen. Rajtuk kívül ötven magyar kiállító is jelen volt, akik két napon át folytathattak tárgyalásokat az érdeklődőkkel.

 

Bocuse d'Or Europe, 2022

2022. március 23–24. között zajlott Budapesten a Bocuse d'Or európai döntője. A megmérettetés nemcsak a szakmának volt fontos, hanem kiváló promóciós eszköz és országimázs-építő lehetőség is volt, hiszen húsz ország versenyzői, séfjei és szurkolói érkeztek Magyarországra. Méltán mondhatjuk, hogy a szakma, a szervezők, a látogatók és a részt vevő csapatok, illetve a hazai turizmus és gasztronómia számára kimagaslóan pozitív értékkel bírt az esemény.

Jelöltünk: Bocuse d'Or Europe, 2022

Fotó: Bocuse d'Or Europe, 2022

A magyar csapat második helyezést ért el, így a világ legrangosabb szakácsversenyén, a kétévente megrendezett Bocuse d'Or 2023. januári, lyoni világdöntőjén is képviselhették az országot.

 

Szavazzon Ön is az üzleti turizmus legjobbjaira!

 

 

20th ESE Biennial Congress

Az Európai Endodontológiai Társaság (European Society of Endodontology – ESE) 19. kongresszusa 2022. szeptember 7. és 10. között zajlott Budapesten. Az AIM Group International lisszaboni, budapesti és kommunikációs irodái, a Hungexpo és a Budapesti Kongresszusi Iroda közösen dolgoztak a rendezvény pályázatán. A sikerhez nagyban hozzájárult a Hungexpo vadonatúj Kongresszusi Központja. A gazdag tudományos programot egy kötetlen esti, dunai hajózás és a Szépművészeti Múzeumban tartott gálavacsora színesítette.

 

Jelöltünk: 20th ESE Biennial Congress

Fotó: 20th ESE Biennial Congress

A kongresszuson 65 országból 1600 résztvevő hallgatott meg több mint 100 előadót. A 48 szponzor és kiállító, valamint a több mint 500 négyzetméteres kiállítási terület rekordot döntött a maga műfajában.

 

19. FINA Világbajnokság

A 2022. június 18. és július 3. között Budapesten megrendezett 19. FINA Világbajnokság Magyarország jó hírét vitte nemcsak a vizes sportok családja, hanem a sportszerető közvélemény körében is.

Jelöltünk: 19. FINA Világbajnokság

Fotó: 19. FINA Világbajnokság

A közel ötezer akkreditált csapattag és médiamunkás sok tízezer vendégéjszakát töltött hazánkban, a versenyek több mint egymilliárd nézőt vonzottak a képernyők elé, ami Magyarország számára elsőrangú turisztikai hírverés is volt a Covid utáni újraindulás időszakában.

Szavazzon Ön is az üzleti turizmus legjobbjaira!

 



Nyitókép: 123rf.com