Business Excellence díj 2023: szavazzon a legjobb mobilitási szolgáltatóra!

Forrás: turizmus.com

 2023. május 24. 13:38

A Business Traveller Hungary magazin szerkesztősége idén 13. alkalommal, 10+1 kategóriában keresi az üzleti turizmus legjobb szolgáltatóit. Ezúttal a legjobb mobilitási szolgáltatókat mutatjuk be olvasóinknak. Voksoljanak a legjobbakra!

A 2023. június 14-én az ÖbölHáz Rendezvényközpontban megrendezésre kerülő ünnepélyes díjátadó gálán a tavalyi évhez hasonlóan 10+1 kategóriában hirdetünk győztest.

A korábbi évekhez hasonlóan elismerést kap többek között a „Legjobb mobilitási szolgáltató", vagyis az az autókölcsönzéssel vagy -megosztással foglalkozó vállalkozás, mely újszerű üzleti modellre épülve megbízható és költséghatékony lehetőséget kínálnak az autós közlekedésre, akár helyben, akár az utazások során. Jelöltjeink mindegyike dinamikusan fejlődő jármű- és/vagy mobilapplikációs megoldásokat nyújt, közlekedési és helyváltoztatási szolgáltatásokat biztosít akár a hagyományos autóbérlési konstrukcióban, akár a közösségi közlekedési piac fejlesztése érdekében.

A Business Traveller Hungary szerkesztősége ezúttal is az olvasóira bízza a legjobb szolgáltató kiválasztását, de hogy segítsünk a döntésben – akárcsak a hazánkban megtartott nemzetközi rendezvények esetén –, most is bemutatjuk a legjobbakat.

Cikkünkből megismerhetik a döntőbe került vállalkozásokat, bemutatkozásukat az esemény weboldalán is elolvashatják. Az olvasóink által legjobbnak tartott programra június 4-ig lehet voksolni a Business Excellence 2023 online szavazó felületén.

Szavazzon Ön is az üzleti turizmus legjobbjaira!

 

 

A LEGJOBB MOBILITÁSI SZOLGÁLTATÓ címre jelöltek

 

Hertz – Mercur Rent a Car

A német tulajdonú Mercur Rent a Car, a Hertz magyarországi franchise-partnere 1995 áprilisában alakult. A magyarországi Hertz számos elismerésben részesült az ügyfelek és a turisztikai szervezetek részéről. Az autókölcsönző már többszörös Superbrands győztes, és többszörös Business Excellence díjazott.

Jelöltünk: Hertz – Mercur Rent a Car

Fotó: Hertz – Mercur Rent a Car

A Hertz három fővárosi irodájában (Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, Hotel Marriott, Nordic Light II. irodaház), valamint kilenc vidéki irodában (Budaörs, Debrecen, Győr, Hévíz, Kecskemét, Miskolc, Pécs, Szeged és Veszprém) a legújabb modellek széles skáláját kínálja napi, heti vagy havi bérletre.

Szavazzon Ön is az üzleti turizmus legjobbjaira!

 

Share Now

A Share Now a városi autózás integrált és költséghatékony formáját biztosítja. Az innovatív, felhasználói igényekre fókuszáló szolgáltatásai folyamatosan kiemelkedő eredményeket hoznak.

Jelöltünk: Share Now

Fotó: Share Now

2022-ben – minden akadály ellenére – megduplázták forgalmukat: 8 millió kilométert tettek meg a Share Now autók Magyarországon (kétszerese 2021. évinek); 80 ezer ügyfelet (csaknem 30 ezer új ügyfelet) regisztráltak; 500 autót kezeltek (2021-hez képest közel 20 százalékos flottabővülés); 50 százalékos flottakihasználtság-javulást könyvelhettek el.

Szavazzon Ön is az üzleti turizmus legjobbjaira!

 

Sixt Rent a Car

A világ több mint száz országában jelen lévő Sixt 1999 óta szereplője a magyar gépjárműkölcsönző piacnak. Céljuk, hogy innovatív, ügyfélközpontú és komplex mobilitásmegoldásokat kínáljanak, legyen szó személygépkocsi- vagy haszongépjármű-bérlésről, e-mobilitás-szolgáltatásról vagy személyszállításról luxuskategóriás autókkal és sofőrszolgálattal.

Jelöltünk: Sixt Rent a Car

Fotó: Sixt Rent a Car

Jelenleg Budapesten, a Váci úton és a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, valamint a Debreceni Nemzetközi Repülőtéren fogadják bérlőiket. A Sixt 2022-ben elnyerte a Világ Legjobb Autókölcsönzője címet a World Travel Awards versenyen.

Szavazzon Ön is az üzleti turizmus legjobbjaira!




Nyitókép: 123rf.com