Business Excellence díj 2023: szavazzon a legjobb új piaci szereplőre!

Forrás: turizmus.com

 2023. május 30. 14:20

A Business Traveller Hungary magazin szerkesztősége idén 13. alkalommal, 10+1 kategóriában keresi az üzleti turizmus legjobbjait. Ezúttal a szavazásba bejutott, legjobb új piaci szereplőket mutatjuk be olvasóinknak. Szavazzanak a legjobbakra!

Az előző évekhez hasonlóan az idei évben is sorra vettük azokat az innovatív szolgáltatókat, amelyek az elmúlt egy évet felölelő értékelési időszak alatt indították el működésüket és méltán tarthatnak számot az üzleti célból utazók és a MICE-piac érdeklődésére. Nem csak a jelöltek listája volt nagyon színes, a szakmai zsűri szavazatai alapján a döntőbe került piaci szereplők is sok tekintetben különböznek egymástól, a kompromisszumok nélküli minőség és a turizmus iránti elkötelezettség azonban mindegyikük sajátja.

Talán ebben a kategóriában a legnehezebb a döntés, hiszen a több szempontból elismert légitársaság, a város felé röpítő skybar és az ismert grófi család meglátogatására invitáló, eredeti pompájában felújított kastély közül mi magunk is nehezen tudnánk választani! Hogy megkönnyítsük a választást, cikkünkben ez alkalommal is bemutatjuk a végső listára került szolgáltatókat, ismertetőjüket az esemény weboldalán is elolvashatják.

Ne feledjék: az olvasóink által legjobbnak tartott új piaci szereplőre június 4-ig lehet voksolni a Business Excellence 2023 online szavazó felületén.

Lássuk, kik lettek a kategória legjobbjai!

Szavazzon Ön is az üzleti turizmus legjobbjaira!

 

A LEGJOBB ÚJ PIACI SZEREPLŐ kategória jelöltjei

Korean Air

Az 1969-ben alapított légitársaság az Incheon nemzetközi repülőtéren található bázisáról 5 kontinens 43 országának 120 városát teszi elérhetővé. A Korean Air elkötelezett a legmagasabb szintű biztonság és utaskiszolgálás iránt.

Jelöltünk: Korean Air

Fotó: Korean Air

Ennek elismeréseként számos díjat kaptak, többek között 2021-ben az Air Transport World Év Légitársasága, 2022-ben az Év Cargo Üzemeltetője címet nyerte el a nemzetközi SkyTeam légiszövetség egyik alapító tagjaként. A Budapest Airport 2023. évi gáláján elnyerte a Legjobb Új légitársaság díjat.

Szavazzon Ön is az üzleti turizmus legjobbjaira!

 

White Raven Skybar & Lounge, Hilton Budapest

A 2022-ben felavatott White Raven Skybar & Lounge semmi máshoz nem hasonlítható élményt kínál, ahogyan megfogalmazták: „szárnyakat ad, amelyek a város fölé repítik az érzékszerveinket". A rabul ejtő budapesti panorámát kínáló helyszínen, ikonikus és inspiráló környezetben elkötelezettek, hogy kifinomult italokat és lenyűgöző gasztronómiai kínálatot nyújtsanak.

Jelöltünk: White Raven Skybar & Lounge, Hilton Budapest

Fotó: White Raven Skybar & Lounge, Hilton Budapest

A Hilton Budapest tetőteraszán elhelyezkedő bár a rendkívül sikeres első szezon után, idén április végén megújult étel- és italkínálattal indította el a Season 2-t.

Szavazzon Ön is az üzleti turizmus legjobbjaira!

 

Wenckheim-kastély, Szabadkígyós

A felújítás után, 2022-ben megnyitott kastély gróf Wenckheim Frigyes és felesége, gróf Wenckheim Krisztina megbízásából, Ybl Miklós tervei alapján épült historizáló, neoreneszánsz stílusban.

Jelöltünk: Wenckheim-kastély, Szabadkígyós

Fotó: Wenckheim-kastély, Szabadkígyós

A legendás épületnek 365 ablaka, 52 szobája és négy bejárata van. A kastélyhoz többhektáros tájképi park is létesült. A grófi rezidencián több ezer vendéget fogadtak, amit a vendégkönyv bejegyzései is bizonyítanak. Ezen tematikára épült fel a „Vendégségben Wenckheiméknél" korszerű és interaktív kiállítás.

Szavazzon Ön is az üzleti turizmus legjobbjaira!




Nyitókép: 123rf.com