Business Excellence díj 2023: szavazzon a legjobb üzleti catering szolgáltatóra!

Forrás: turizmus.com

 2023. május 31. 11:18

A Business Traveller Hungary magazin szerkesztősége idén 13. alkalommal, 10+1 kategóriában keresi az üzleti turizmus legjobbjait. Ezúttal a szavazásba bejutott, legjobb üzleti catering szolgáltatókat mutatjuk be olvasóinknak. Szavazzanak a legjobbakra!

Legyen szó szigorúan szakmai vagy kötetlen együttlétre koncentráló rendezvényről, a büféasztalon felszolgált fogások kétségkívül megfűszerezik és a résztvevők számára is emlékezetessé teszik az eseményeket. A kategóriájuk legjobbjai közé sorolt catering szolgáltatók tehát nem csak egyszerűen az ételről és az italról gondoskodnak, alapfeladatuk ellátásán túl minden kreativitásukat latba vetik, hogy élménytelivé és feledhetetlenné tegyék a programon eltöltött időt a résztvevők számára.

Cikkünkben ez alkalommal is bemutatjuk a velük szemben támasztott kihívásoknak mindenben megfelelő, végső listára került szolgáltatókat, ismertetőjüket az esemény weboldalán is elolvashatják. Az olvasóink által legjobbnak tartott legjobb üzleti catering szolgáltatóra június 4-ig lehet voksolni a Business Excellence 2023 online szavazó felületén.

A szakmai zsűri, illetve a közönség által legjobbnak ítélt vállalkozások – tehát kategóriánként 1-1 vállalkozás - a 2023. június 14-én az ÖbölHáz Rendezvényközpontban megtartott ünnepélyes fogadás keretében vehetik át a legjobbaknak járó elismerést.

Lássuk, kik lettek a kategória legjobbjai!

Szavazzon Ön is az üzleti turizmus legjobbjaira!

 

A LEGJOBB ÜZLETICATERING-SZOLGÁLTATÓ kategória jelöltjei

Budapest Party Service

A 2003-ban alapított Budapest Party Service saját rendezvényhelyszíneik üzemeltetése mellett több patinás intézmény (RaM-Art színház, Pesti Vigadó, Várkert Bazár, Szépművészeti Múzeum) exkluzív cateringpartnereként is elismert vállalkozás. 2022-ben több mint 600 rendezvényt valósítottak meg, közel 100 ezer elégedett vendég számára.

Jelöltünk: Budapest Party Service

Fotó: Budapest Party Service

A gasztronómiai élményeket – izgalmas Live Kitchen koncepciójukkal kiegészítve – mindig az aktuális esemény stílusához igazítva álmodják meg. Szenvedélyesen hisznek abban, hogy egy rendezvény sikerének a titka a tökéletes étel és a profi kiszolgálás.

Szavazzon Ön is az üzleti turizmus legjobbjaira!

 

Eventrend Group

Innováció és kiemelkedő színvonal jellemzi az 1992-ben alakult Eventrend Group szolgáltatásait az üzleti catering területén is. Évente több ezer rendezvény vendéglátását szervezik meg a legkisebb meetingektől a több ezer fős, céges összejövetelekig. A cégcsoport több mint 30 évnyi tapasztalattal rendelkezik vendéglátóhelyek és szállodák üzemeltetésében, valamint rendezvényszervezésben.

Jelöltünk: Eventrend Group

Fotó: Eventrend Group

Olyan ikonikus helyszínek házigazdái, mint a Gundel Étterem, a New York Kávéház, a Centrál Kávéház, a Spoon The Boat, a Főőrség Kávéház, a Városliget Café, a Séf Asztala, a Symbol, valamint cateringszolgáltatói a Magyar Tudományos Akadémiának, a Groupama Arénának és a Müpának.

Szavazzon Ön is az üzleti turizmus legjobbjaira!

 

Terra Catering

A 2017-ben megalakult Terra Catering fő szakterülete az olyan vacsorák, fogadások szervezése, amelyek lenyűgöző élményt nyújtanak. Az alapító, Siecke Falko és csapata számára a szórakoztató vendéglátás, valamint a fenntarthatóság a két kulcsszó és a garancia, hogy a vendégek életük egyik legszebb élményét kapják. Olyan interaktív vendéglátási koncepciókat hoznak létre, amelyek bevonják az ügyfeleket a rendezvénybe.

Jelöltünk: Terra Catering

Fotó: Terra Catering

Tóth Mario executive séf vezetésével a TERRA Catering ételkínálata egy igazi fine dining konyha műalkotásait sorakoztatja fel bármely helyszínen.

Szavazzon Ön is az üzleti turizmus legjobbjaira!

 

Nyitókép: 123rf.com

buex_partnerlogok