Business Excellence díj 2024: szavazzon a legjobb új piaci szereplőkre!

Forrás: turizmus.com

 2024. május 30. 18:49

Kiadónk idén 10 kategóriában keresi az üzleti turizmus legjobbjait. Ezúttal a shortlistre bejutott legjobb új piaci szereplőket mutatjuk be olvasóinknak. Szavazzanak a legjobbakra!

A jelölteknek a szakmai szervezetek delegáltjai és az ágazat prominens képviselőiből álló zsűri ítéli oda a szakmai díjakat. Azonban minden kategóriában az első három legjobbnak ítélt pályaművet kiadónk, a Turizmus Kft. közönségszavazásra bocsátja, így a szakmai díj mellett közönségdíj is elnyerhető.

Cikkünkből megismerhetik a döntőbe került, a szakmai zsűri által a legjobbnak ítélt vállalkozásokat, bemutatkozásukat az esemény weboldalán is elolvashatják. Az olvasóink által legjobbnak tartott piaci szereplőkre voksolni a június 3-én lezáruló szavazáson az esemény weboldalán lehet.A Legjobb új piaci szereplő  kategóriában azokat a friss piaci szereplőket ismerjük el, akik  az értékelési időszakban léptek be az üzleti turizmus piacára, és kiemelkedő teljesítményt nyújtottak. Ezek a vállalkozások  új szálláshelyek, rendezvényhelyszínek, technológiai megoldásokat kínáló cégek vagy más üzleti turisztikai szolgáltatók, akik újító szemlélettel, kreativitással és hatékonysággal hódították meg a piacot.

A kategória célja, hogy elismerje és ösztönözze az új piaci szereplőket, akik friss perspektívákkal, innovatív megoldásokkal és magas színvonalú szolgáltatásokkal járultak hozzá az üzleti és MICE-turizmus fejlődéséhez és diverzifikációjához. A Legjobb új piaci szereplő kategória kihangsúlyozza az újítások fontosságát és azt a dinamizmust, amelyet az új vállalkozások hozhatnak az iparágba.

Szavazzon Ön is az üzleti turizmus legjobbjaira!

 

Legjobb új piaci szereplők (shortlist)

Balatonfüred Kongresszusi Központ

A híres Tagore sétány közelében található Balatonfüred Kongresszusi Központ 2023. szeptember végén nyitotta meg a kapuit a nagyközönség előtt a Hotel & More Group üzemeltetésében. A központ korszerű vetítés-, és hangtechnikával, valamint légkondicionálóval felszerelt 8 különböző méretű multifunkcionális terme (melyből a modern Plenáris terem 650 fős) ideális helyszíne bármilyen 10 és 1200 fő közötti résztvevőszámú rendezvénynek, legyen az kongresszus, konferencia, workshop, csapatépítő vagy akár gálavacsora.

Balatonfüred Kongresszusi Központ

Fotó: Hotel & More Group

A komplexumban megrendezésre kerülő események minden részletre kiterjedő gondos előkészítéssel és figyelemmel zajlanak a siker érdekében.

 

Four Points by Sheraton Budapest Danube

A Four Points by Sheraton Budapest Danube 2023. június 7-én nyitotta meg kapuit a XIII. kerületben, a Duna partján. A szálloda a Marriott franchise égisze alatt működik, üzemeltetője az Accent Hotels. A 105 szobás szálloda rendelkezik fitneszteremmel, mélygarázzsal, amerikai kontinens ihletésű konyhát biztosító étteremmel és “fine drinking” rooftop bárral, amely a 9. emeleten található és remek kilátással rendelkezik. A szállodában a kor legmodernebb informatikai megoldásaival felszerelt konferenciaterem érthető el, amely űrt tölt be a XIII. kerület igényeinek kiszolgálásában.

Four Points by Sheraton Budapest Danube

Fotó: Accent Hotels

Az Árpád híd pesti hídfőjénél található üzleti negyed régóta várt minőségi, prémium szolgáltatója lett, amely professzionálisan szolgálja ki a cégek igényeit. A nagyon magas elvárásokkal érkező partnerek személyre szabott kiszolgálását kulcsfontosságúnak tartják, ennek eredményeként rendezvényt tartó partnereik 95 százaléka visszatér.

 

Madame Tussauds Budapest

Budapest új turisztikai attrakciója 52 magyar és nemzetközi élethű viaszfigurával és a hozzájuk tartozó lélegzetelállító installációval várja a látogatókat. A kiállításon a figurák és a csodálatos díszletek mellett rengeteg élmény, interaktivitás, hang- és fényjáték, lenyűgöző audiovizuális tartalom, szelfipont és számos egyéb izgalmas meglepetés garantálja az emlékezetes szórakozást. A Madame Tussauds élményközpontok a világ minden táján híresek rendezvényeikről is, amelyek mögött ötven évnyi tapasztalat és számtalan elismerés áll. Ebbe a sorba kíván csatlakozni a legújabb, budapesti helyszín is a Dorottya Palazzo történelmi épületében.

Madame Tussauds Budapest

Fotó: Madame Tussauds Budapest

Az attrakció egyedülálló környezetben összesen 8 tematikus és 2 rendezvényeket is kiszolgáló teremmel, világszínvonalú technikával varázsolja el a látogatókat, a rendezvények vendégeit és az incentive csoportokat.

 

Tiszadob – Andrássy-kastély (NÖF)

2023. december 7-én nyitotta meg kapuit az Andrássy-kastély, és azóta több mint 23 ezer látogatót köszönthetett. Az idei évben különleges kulturális élményekkel várta az érdeklődőket, akik szívesen vettek részt a Magyar Kultúra Napján, elmerültek a farsangi időszak varázsában történelmi jelmezekben, megünnepelték tavasszal a márciusi ifjakat, és húsvétkor izgalmas gyermekprogramok várták a családokat.

Andrássy-kastély, Tiszadob

Fotó: NÖF

Nemrégiben pedig a kastélyba látogatott a híres Zichy család, akik részletes tematikus tárlatvezetést kaptak a Négy Andrássy lány titka címmel. Pallavicini Zita, az Andrássy család leszármazottja és Basics Beatrix kurátor is rendhagyó tematikus sétákat vezetett a látogatóknak. Emellett egy lenyűgöző török-magyar együttműködést ünnepelhettek a tulipánfesztivál keretein belül.

Szavazzon Ön is az üzleti turizmus legjobbjaira!

 

A díjakat június 12-én a Birdie Events – Continental City Golf Clubban  megtartott ünnepélyes fogadás keretében vehetik át a nyertesek.


A rendezvény Gyémánt fokozatú támogatója:

Az Amadria Park Horvátország tengerpartján található, családi örökségből szőtt szállodalánc, amely luxusszállásokat kínál Zágrábban, Šibenikben és Opatijában családoknak, a gasztronómia szerelmeseinek és MICE-utazóknak egyaránt.

A rendezvény cateringtámogatója:

.