Business Excellence díj 2024: szavazzon a legjobb üzleti szállodákra!

Forrás: turizmus.com

 2024. május 24. 16:56

Kiadónk idén 10 kategóriában keresi az üzleti turizmus legjobbjait. Ezúttal a shortlistre bejutott, legjobb budapesti és vidéki business hoteleket mutatjuk be olvasóinknak. Szavazzanak a legjobbakra!

A jelölteknek a szakmai szervezetek delegáltjai és az ágazat prominens képviselőiből álló zsűri ítéli oda a szakmai díjakat. Azonban minden kategóriában az első három legjobbnak ítélt pályaművet kiadónk, a Turizmus Kft. közönségszavazásra bocsátja, így a szakmai díj mellett közönségdíj is elnyerhető.

Cikkünkből megismerhetik a döntőbe került, a szakmai zsűri által a legjobbnak ítélt vállalkozásokat, bemutatkozásukat az esemény weboldalán is elolvashatják. Az olvasóink által legjobbnak tartott piaci szereplőkre voksolni a június 3-én lezáruló szavazáson, az esemény weboldalán lehet.

Szavazzon Ön is az üzleti turizmus legjobbjaira!

 

Legjobb budapesti business hotel

IntercityHotel Budapest

Az IntercityHotel Budapest tavaly tovább erősítette céljait, kiemelkedő sikereket elérve néhány olyan konferencia megszervezésével, ahol tudatosan kaptak lehetőséget a megrendelőtől, hogy a fenntartható vendéglátás mellett környezetbarát kiegészítő programokkal is javítsák a vendégélményt és hozzájáruljanak a rendezvények sikeréhez.

buex_legjobbbusinesshotel

IntercityHotel Budapest

Fotó: IntercityHotel Budapest

Konferencia részlegük 5 napfényes teremből áll, melyek mindegyike modern technológiai felszereltséggel bír (beépített hang és vetítéstechnika, akár hybrid megoldásokkal), továbbá az üveges víz és a fair trade kávé és tea kínálatuk mellett, az igényre szabható Green Meeting koncepció elemei a vendéglátás területén is segítik a különböző étel intoleranciával küzdő vagy fenntartható étkezést kereső vendégeiket. A szálloda vendégei ingyenes Wi-Fi szolgáltatást tudnak igénybe venni, mely a hatékony üzleti folyamatokhoz elengedhetetlen.

 

Mamaison Hotel Andrássy Budapest

A Mamaison Hotel Andrássy Budapest a város első butikhoteljeként 2001 óta a budapesti üzleti utazók kedvelt szálláshelye. Egyedi elhelyezkedése révén a belvárosi lokáció előnyei párosulnak az Andrássy út patinájával, és a Városliget közelségének köszönhetően a szabadidős és kulturális kikapcsolódási lehetőségek közelségével.

buex_legjobbbusinesshotel

Mamaison Hotel Andrássy Budapest

Fotó: Mamaison Hotel Andrássy Budapest

A szálloda felszereltsége és szolgáltatásai együtt fejlődtek az évek során a változó üzleti utazói elvárásokkal. A kényelmes szobaméret, az otthonosság és elegancia érzetét keltő belsőépítészeti megoldások mellett számos szolgáltatásukat a mai kor üzleti utazóinak igényeire szabták már a foglalástól kezdődően egészen az elutazást követő post stay procedúráig.

 

Mercure Budapest Korona Hotel

A Mercure Budapest Korona Hotel a maga 412 szobájával és 8 rendezvény termével, a híres Bridge bárral és Winestone éttermével, méltán uralja a Kálvin tér egy teljes oldalát. Megérdemelten büszkék arra, hogy az 1997-es privatizáció után az Accor csoporthoz kerülő szálloda, a mai napig az egyik legnépszerűbb rendezvényhelyszín és sok üzleti partnerük nemcsak külföldi vendégei részére foglal szállást, hanem fontos üzleti eseményeik helyszínéül isa Koronát választja.

buex_legjobbbusinesshotel

Mercure Budapest Korona Hotel

Fotó: Mercure Budapest Korona Hotel

Csapatuk közel 100 kollégájának összefogásával büszkén képviselik a márka üzenetét: "Discover Local" – fedezze fel a helyi sajátosságokat. A 2020-ban befejezett teljes felújítás eredményeként 2023-ban rekord üzemi eredményt értek el, amit az elégedett vendégek bizalmának is köszönhetnek.

Szavazzon Ön is az üzleti turizmus legjobbjaira!

 

Legjobb vidéki business hotel

Best Western PLUS Lakeside Hotel ****

A régió kiemelt üzleti szállodájaként, a Lakeside Hotel több éve tartja piacvezető pozícióját. Sikerük titka a folyamatos megújulás. Árgus szemmel figyelik a piac változó igényeit és az évek óta együtt dolgozó, vendégcentrikus csapatukkal teljesítik azokat.

buex_legjobbbusinesshotel

Best Western PLUS Lakeside Hotel ****

Fotó: Best Western PLUS Lakeside Hotel ****

Két éve 2,5 szeresére növelték tóparti éttermünk kapacitását, modern berendezéssel, folyamatosan változó étel- és italkínálatunkkal ejtik ámulatba vendégeiket. Mindezen törekvéseiket a számok is igazolják, F&B bevételük megduplázódott, szállás bevételünk 40%-al nőtt, éves bevételük pedig 1,2 milliárd forint volt. A titkos receptjük a kiváló, stabil csapat vendégszeretete.

 

Hotel Helikon

A Hotel Helikon ideális helyszín minden típusú rendezvényhez, modern audiovizuális eszközökkel és technikai támogatással, amelyek lehetővé teszik a professzionális események megvalósítását. A konyha a helyi és nemzetközi ízeket elegyíti, így minden vendég számára maradandó gasztronómiai élményt biztosítva, legyen szó bármilyen étkezésről vagy cateringről.

buex_legjobbusinesshotel

Hotel Helikon

Fotó: Hotel Helikon

A Teniszcentrum sportolási és szabadidős lehetőségeket kínál minden játékosnak, csapatépítő eseményekre és baráti találkozókra is ideális, az interaktív eszközök pedig fokozzák az események élményét és hatékonyságát.


Hunguest Hotel Szeged

A Hunguest Hotel Szeged 450 fős éttermével, számos konferencia- és szekciótermével valamint egyedülálló kert helyiségével, kiválóan alkalmas magas színvonalú konferenciák, rendezvények és kerti partik lebonyolítására. 450 főig egy helyen megtalálható itt mindaz, ami egy sikeres rendezvényhez szükséges: 199 modern szoba, öt rendezvényterem, kifinomult catering világbajnok aranyérmes és olimpiai ezüstérmes mesterszakáccsal, öt csillagos fürdőkomplexum.

buex_legjobbbusinesshotel

Hunguest Hotel Szeged

Fotó: Hunguest Hotel Szeged

Magas színvonalú szolgáltatásaival vállalják családi és céges rendezvények teljeskörű lebonyolítását. A szálloda a fennállása óta méltó rangot vívott ki konferenciák, rendezvények szervezésében szegedi, országos és nemzetközi viszonylatban is.

 

Mercure Debrecen**** Superior

A Mercure Debrecen első teljes üzleti évének az eredménye egyértelműen megerősíti, hogy a magas színvonalú szolgáltatások, a vendégek igényeinek maximális figyelembevétele és a kiváló értékesítési tevékenység összhangban van. Komoly elkötelezettséget mutat a rendezvények és konferenciák szervezése mellett, más típusú események lebonyolítására is, de a közös pont, hogy minden esetben kiemelt figyelmet fordítanak partnereikre.

buex_legjobbbusinesshotel

Mercure Debrecen**** Superior

Fotó: Mercure Debrecen**** Superior

A több évtizedes szakmai tapasztalat és a szakma iránti elköteleződés segíti a vendégeket a maximális bizalom kiépítésében. Innovatív megoldások, szakmailag felkészült kollégák, mindez garancia arra, hogy a Mercure Debrecenben eltöltött idő emlékezetes maradjon és a vendégek visszatérjenek, legyen szó üzleti célú utazásról vagy magán jellegű pihenésről.

Szavazzon Ön is az üzleti turizmus legjobbjaira!

 

A díjakat június 12-én a Birdie Events – Continental City Golf Clubban  megtartott ünnepélyes fogadás keretében vehetik át a nyertesek.


A rendezvény Gyémánt fokozatú támogatója:

Az Amadria Park Horvátország tengerpartján található, családi örökségből szőtt szállodalánc, amely luxusszállásokat kínál Zágrábban, Šibenikben és Opatijában családoknak, a gasztronómia szerelmeseinek és MICE-utazóknak egyaránt.

A rendezvény cateringtámogatója:

.