Caramell és SYNLAB: együtt a sportolók egészségéért

Forrás: turizmus.com magazin

 2017. október 10. 13:06

A SYNLAB Hungary Kft.-t választotta partneréül a Caramell Premium Resort**** superior, amely idén júliusban nyitotta meg sportdiagnosztikai vizsgálatokat is nyújtó medical centerét.

A büki szálloda Caramell Medical Centerében 110 négyzetméteren, négy rendelőben 13 orvosi szakterület képviselői várják a pácienseket. A szolgáltatásokon belül külön fókuszt kapott a sportkardiológia, a sportrehabilitáció, valamint az ezekhez kapcsolódó sportdiagnosztikai laborvizsgálatok, ugyanis a kiváló adottságokkal rendelkező szálloda nagyon jó kapcsolatokat ápol több kiemelkedő sportági szövetséggel.

Galyasi Edina, medical manager

Fotó: Csepregi Tibor

Milyen sportmedical szolgáltatásokat nyújt a Caramell Medical Center, kérdeztük Galyasi Edina medical managert?

GE: A sportolók életében nagyon fontosnak tartjuk az időfaktort, legyen szó akár könnyebb, akár súlyosabb sérülésből történő felgyógyulásról. Ehhez tudunk több szakorvos által biztosított konzíliumi hátteret biztosítani a szükséges ultrahang-, kardiológiai, valamint labordiagnosztikai eszközökkel, vizsgálatokkal, utánkövetéssel, kontrollal, a nélkülözhetetlen fizikoterápiás gyógyászattal, valamint, nem elhanyagolhatóan, a büki gyógyvíz közelségével. Mindezt egy helyen, elegáns szállodai környezetben, magas szakmai színvonalon történő kiszolgálással.

Hogyan találkozott össze a prémium hotel és az egészségügyi–diagnosztikai szolgáltató, a SYNLAB Hungary Kft.?

GE: Az innovatív egészségmedicina nem nélkülözheti a diagnosztikából a vér- és a bakteriológiai vizsgálatokat, köztük a különböző megbetegedési hajlamok szűrését. Egy célirányos vérelemzést követően számos betegség megelőzhető a helyes diagnózis időben történő felállításával és megalapozott terápiás irányvonalak kijelölésével. Ez igaz mind a sztenderd prevenciós programunk, mind pedig a sportrehabilitációs irányvonal esetében.

Caramell Medical Center

Fotó: Csepregi Tibor


A SYNLAB Hungary Kft. az egészségügyi piacvezető magán laborszolgáltatója, számunkra pedig fontos, hogy prémium minőséget képviselő szállodánk laborhátterét olyan cég biztosítsa, amely képes megfelelni a legmagasabb elvárásoknak. A SYNLAB szakmai megfelelősége nem volt kérdés, hiszen évente 45 millió vizsgálatot végeznek, szolgáltatáspalettájukon minden általunk igényelt, normál és sportdiagnosztikai szűrővizsgálat megtalálható. A választás során fontos szempont volt még a gyorsaság mind a logisztika, mind pedig a leletközlés kapcsán.

Miután megismertük egymás tevékenységét, úgy döntöttünk, hogy közösen kívánunk az egészségturizmusban részt venni, oly módon, hogy komplex professzionális tudásunkat és a SYNLAB diagnosztikai tapasztalatait felhasználva hangsúlyt fektetünk a prevencióra, pácienseink egészségének megőrzésére. Emellett kiemelten fókuszálunk a sportrehabilitáció szakterületére, és a hozzánk forduló sportolókat hozzásegítjük ahhoz, hogy minél korábban felépüljenek sportsérülésükből, és visszakapják versenyformájukat. (x)

Tájékozódjon hiteles forrásból!

A cikk a turizmus.com magazin 2017. októberi számában jelent meg.

A turizmus.com magazin havonta jelenik meg (évi 10 lapszám), s kizárólag előfizetés útján juthat hozzá.

Előfizetőként az alábbi előnyöket élvezheti:
• napi turizmus.com bulletin – e-mail hírlevél
• ingyenes Adó és jog 2017 kiadvány
• meghívás a turizmus.com szakmai rendezvényeire
• 50% kedvezmény a Turizmus Kft. egyéb kiadványaira (Vendéglátás magazin, Business Traveller Hungary magazin, TOP 50 kiadvány, stb.)

.

Kapcsolódó cikkek