Casa Cook – új hotelmárka a Thomas Cook csoportnál

Forrás: turizmus.com

 2015. október 28. 13:11

A Thomas Cook csoport bővíti saját termékkínálatát és egy új hotelmárkát vezet be. A CasaCook a cégcsoport első lifestyle terméke, a korábban bevezetett 5 Thomas Cook hotelmárka (Sentido, smartline, SunConnect, Sunwing, Sunprime) elsősorban a hagyományos utas célcsoportokat szólította meg.

A Casa Cook azok számára nyújt személyre szabott nyaralási lehetőséget, akiket a divat, a design és a kiegyensúlyozott életvitel érdekel, illetve akik helyi autentikus élményeket keresik – fogalmaz a cég közleményében. Az első Casa Cook szálloda Kolymbiaban, Rodoszon nyitja meg kapuit 2016 májusában és a tervek szerint 2017 nyaráig további két-három Casa Cook hotel létesül majd.

 

A CASA elnevezés határozza meg önmagában a márka fő koncepcióját is: hiszen minden szálloda egyedi és egymástól eltérő lesz különleges berendezése által, ahogyan az emberek saját otthona is különbözik egymástól. A Casa Cook hotelekben például a megszokottnál közelebb hozzák egymáshoz a bárt, az éttermet és a medencerészt annak érdekében, hogy  személyes, egyedi hangulatot hozzanak létre. A legfőbb fókusz a vendégek saját igényeik szerinti tökéletes jóérzés biztosítása lesz többek között friss helyi gyümölcsök, zenehallgatási lehetőség, pihenés és „semmittevés" mellett a környék aktív megtapasztalásának segítségével.

Itt minden vendég a saját életritmusa szerint pihenhet: az éttermekben egész nap élvezhetik a friss helyi ételek, gyümölcsök, zöldségek zamatát. A Casa Cook szállodák minden esetben helyi termelőkkel működnek együtt és autentikus élményt generáló kínálatukat a helyi és nemzetközi konyha különlegességei alapján állítják össze.

A Casa Cook szállodák legfőbb célcsoportja nyaralása során meg szeretné tapasztalni a hely jellegzetességeket, ezért például nem szeretnének a szállodában a külvilágtól elszigetelve étkezni. Ezt az igényt felismerve a Casa Cook szállodák éttermeit is ugyanúgy látogathatják a helyiek, mint a hotel vendégei, illetve a szállodák bicikliket is tartanak majd, melyekkel a vendéget felfedezhetik a környéket. De ez még csak két példa, melyeket a Casa Cook szállodák vendégeik számára tartogatnak annak érdekében, hogy autentikus élményt szerezhessenek tartózkodásuk alatt. Mindemellett természetesen széleskörű wellness és fitness szolgáltatások is a vendégek rendelkezésére állnak majd (jóga, pilates, masszázs-szolgáltatások és egy modern fitness terem is).

Az első Casa Cook szálloda eddig Sunprime Resort White Pearl néven működött. A tél folyamán teljesen átalakítják, hogy 90 szobájával az első Casa Cook szálloda legyen. A szállodát Michael Schickinger, a Lambs&Lions kreatív igazgatója tervezi, belsőépítésze pedig Annabell Kutucu.

 

Peter Fankhauser, a Thomas Cook csoport vezérigazgatója így nyilatkozott:

„Egy új saját komfort szállodamárka létrehozása stratégiánk fontos része, hiszen egy olyan, számunkra új célcsoport felé nyitunk ezzel, mely egyre jelentősebb a mai világban, így számunkra garanciát jelent jövőbeli fejlődésünkhöz. Az új Casa Cook szállodákkal tradicionális tengerparti pihenést nyújtó kínálatunkat egy új trendi ajánlattal bővítjük. Saját szállodamárkáink száma pedig hatra bővül, melyeken keresztül az utazni vágyók egyre szélesebb köre számára tesszük elérhetővé minőségi szolgáltatásainkat."

További információk: http://casacook.com