Céges rendezvények a Vylyan Teraszon

Forrás: turizmus.com

 2018. április 25. 11:36

A Vylyan minden évben előrukkol valami újdonsággal, és nemcsak a prémium borok, hanem az üzleti vendégeket célzó szolgáltatások tekintetében is.

Ezúttal 16 céges utaztató és rendezvényügynökség látogatott el a Szőlőbirtokra, hogy erről személyesen is meggyőződjenek.

A Vylan Terasz egyre népszerűbb a különleges rendezvényhelyszínt keresők körében. És nem csupán a mesés környezet, a szőlőtőkékkel fedett domboldalak, a mediterrán hangulat és a kitűnő borok teszik azzá. A Pincészet és a télen is fűthető Terasz ideális helyszíne lehet üzleti találkozóknak, céges összejöveteleknek, exkluzív fogadásoknak, csapatépítő tréningeknek vagy akár több száz fős rendezvényeknek is, az év bármely szakában.

A csapat

Fotó: turizmus.com

A Turizmus Kft. PR csapata által szervezett tanulmányút vendégeit Bende Orsolya, a Vylyan corporate kapcsolatokért felelős munkatársa fogadta. Köszöntőjében elmondta, hogy a 80 fő befogadására alkalmas fedett teraszon nagy képernyőjű monitor, projektor és a hideg időszakra felkészülve hősugárzók is rendelkezésre állnak. És ami manapság különösen fontos, a Birtok egész területén nagy sebességű wifi-szolgáltatás van.

Csapatépítés

Fotó: turizmus.com

A tanulmányút alkalmával a rendezvény szerevezők kipróbálhattak néhányat a Vylyan „saját gyártású” csapatépítő programjából: célba dobhattak parafadugóval és kipróbálhatták, hogy meghatározott idő alatt hány palack bort képesek bedugózni. A játékok között van még hordógurító szlalom, boros activity, bortotó és lopózás is. Sőt a Teraszra került nemrégiben egy hatalmas fa téglákból álló Jenga játék is, ami rossz idő esetén is kiváló időtöltés lehet.

A Vylyan emellett persze klasszikus pincelátogatást, borkóstolást, sőt dűlőtúrákat is szervez. Ez utóbbiaknál különös népszerűségnek örvend a segway túra a dűlők között. De igény esetén céges borászkodást is megszerveznek, szőlész-borász gyorstalpalóval, egyedi céges borkészítéssel.

Bende Orsolya hangsúlyozta, hogy igény esetén a szállás, catering, kísérő programok és transzfer szervezésében is tudnak segíteni, környékbeli partnereik közreműködésével.

A gasztronómiai kínálat is figyelemre méltó

Fotó: turizmus.com

A borok és a csapatépítő programok mellett a Vylyan gasztronómiai kínálata is figyelemreméltó. A Reszkető Tamás séf által vezetett tehetséges fiatalokból álló csapat a legmodernebb technológiát alkalmazó látványkonyhával várja a vendégeket. A konyha egyik különlegessége az úgynevezett Big Green Egg – azaz zöld tojás –, egy unikális technológiai berendezés, amely grillezőként, párolóként, de akár kemenceként is funkcionál, illetve egy másik eszköz, a Pitbox, amelyekben omlós húsok, grillezett sajtok, remek burgerek, sült zöldségek és sok egyéb finomság készülhet. A szakmai vendégek bele is kóstolhattak a Vylyan ízeibe. Az ebéd közben Debreczeni Mónika birtokigazgató is köszöntötte a szakembereket.

És végül, de nem utolsó sorban fontos kiemelni azt is, hogy a  Vylyan aktív szereplője, sőt időnként szervezője a környék kulturális és gasztronómiai eseményeik, fesztiváljainak. Ilyen például a hagyományőrző Vince nap, a BorZsongás Fesztivál, a Szent Iván éji szerelemünnep, az Ördögkatlan Fesztivál hogy csak néhányat említsünk. És akkor a szüreti rendezvényekről még nem is szóltunk.

A tanulmányút során készített fotókat itt tekintheti meg: https://turizmus.com/galeria?g=96131

A vendégek közlekedését a Cityrama biztosította.

Céges rendezvények szervezése, megrendelése esetén forduljanak bizalommal a Vylyan munkatáráshoz:

Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet
Bende Orsolya, értékesítés
bendeo@vylyan.hu
+36306372916
www.vylyan.hu