Céges rendezvények rendezvénye

Forrás: turizmus.com

 2017. november 08. 14:48

Már csak 5 napja van, hogy regisztráljon és lefoglalja tárgyalási időpontjait a MICE Business Day kiállítóinál: külföldi és belföldi rendezvényhelyszíneknél, programgazdáknál vagy desztinációknál. A 80 kiállító felének már betelt az órarendje. Ön se maradjon le, foglaljon időpontot még ma!

 

Időpont: 2017. november 16., csütörtök 9.00-17.00
Helyszín: Pesti Vigadó

Unja a megszokott céges rendezvényeket? Kíváncsi a legújabb hazai és környező országokbeli konferencia és rendezvény helyszínekre? Netán céges csapatépítő vagy incentív ötleteket keres? Vagy izgalmas tréninghelyszínekre kíváncsi? Érdeklik a legújabb rendezvényszervezési és üzleti turisztikai trendek? Akkor Önnek is ott a helye a MICE Business Day workshopon!

A két évvel ezelőtt sikerrel debütáló MICE Business Day Budapest nemzetközi üzleti turisztikai workshop idén november 16-án, a Pesti Vigadóban várja a szakmai vendégeket. Egy kihagyhatatlan esemény az üzleti turizmusban tevékenykedőknek: izgalmas előadásokkal és konkrét üzletkötési lehetőségekkel.

Ha Ön a felelős a cégénél a rendezvények, konferenciák, tréningek, incentív és egyéb üzleti utazások, vagy a céges partnerek programjainak szervezéséért vagy utazási irodát, konferencia-szervező céget, rendezvényügynökséget képvisel akkor szakmai vásárlóként ingyenesen vehet részt a rendezvényen. A kötelező online regisztrációs ívet és további információt itt talál >>

Ha Ön szakmai érdeklődőként szeretne ellátogatni kihasználva az esemény adta networking lehetőségeket, akkor szakmai látogatóként napijegyet vásárolhat. További információt itt talál >>

A kétoldalú tárgyalásokon túl a kísérő események egyedülálló networking és edukációs lehetőségeket biztosítanak a résztvevők számára. Az esemény reggelén szervezett szakmai fórum keretében értesülhetnek majd a vendégek a MICE üzletág legaktuálisabb kérdéseiről is.

A kiállítók listáját itt érheti el >>

MBD Szakmai fórum

Ezúttal a rendezvény piac legújabb és legizgalmasabb közösségi média megoldásairól hallhatnak előadást az érdeklődők. Emellett bemutatkozik Nagyvárad, mint különleges MICE desztináció, valamint az EVENTS BOX, a trendi rendezvények innovatív kommunikációs eszköze. Ez utóbbit a MICE Business Day vendégei ki is próbálhatják majd a nap folyamán.
Részletes program>>

A rendezvényre mintegy 200 vendéget - céges utaztatókat, konferencia/kongresszus szervezőket, tréningcégeket, rendezvényügynökségeket, incentív szervezőket  - vár a Turizmus Kft.  A magyar vendégek mellett a környező országokból is érkeznek majd szakmai látogatók.

Jöjjön el és kössön win-win üzleteket!

Az esemény a Turizmus Kft. és a Hungexpo Zrt. közös szervezésében valósul meg.

 

A MICE Business Day Budapest kiemelt partnere:

Kapcsolódó cikkek